vivo S16 serisinin çıkış tarihi belli oldu

vivo S16 Pro

vivo, merakla beklenen vivo S16 serisinin çıkış tarihini açıkladı. S16 serisinde üç farklı model yer alması bekleniyor.

vivo S15 Pro’yu mayıs ayında piyasaya süren vivo, S serisine yeni modeller eklemeye hazırlanıyor. Bildiğiniz gibi son günlerde gelen sızıntılarla birlikte hem vivo S16’yı hem de S16 Pro’yu görme şansı yakalamıştık. Üst üste gelen sızıntılarla birlikte çıkışının yaklaştığını anladığımız bu yeni vivo telefonlarının çıkış tarihi resmen açıklandı. Vivo, merakla beklenen S16 serisini 22 Aralık’ta düzenleyeceği etkinlikte resmi olarak tanıtacağını duyurdu.

vivo S16 serisinde standart model, S16 Pro ve S16e olmak üzere üç farklı model olması bekleniyor. Adından da anlaşılacağı üzere bu üç model arasında en iyi özelliklere sahip olanı Pro modeli olacak. Geçtiğimiz günlerde sızdırılan görseller, S16 Pro’nun kıvrımlı bir ekrana sahip olacağını gösterdi. Bu AMOLED ekranın üzerinde selfie kamerasına ev sahipliği yapan bir delik bulunuyor.

vivo S16 Pro 2

Telefonun arka tarafına geldiğimizde karşımıza üçlü bir arka kamera sistemi çıkıyor. Onlara bir LED flaş eşlik ediyor. Telefonun yan tarafında ses ve güç tuşları bulunuyor. Alt tarafta ise USB-C girişi yer alıyor. Onun yanında mikrofon girişi ve hoparlör bulunuyor. İkinci mikrofon girişi ise telefonun üst tarafında.

Göründüğü kadarıyla güç tuşunun altında bir parmak izi sensörü yer almıyor. Bu da telefonun parmak izi sensörünün ekrana gömülü olduğunu düşündürüyor.

Death Stranding filmi geliyor