vivo X90S ve iQOO 11S görselleri ortaya çıktı

vivo X90S

Çok yakında piyasaya sürülecek olan vivo X90S ve iQOO 11S’in tasarımlarını gözler önüne seren ilk görselleri vivo yöneticisi tarafından paylaşıldı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo ve vivo’nun alt markası olan iQOO, çok yakında akıllı telefonlarına yenilerini ekleyecek. 4 Temmuz’da iQOO Neo 7 Pro’yu piyasaya sürecek olan iQOO, bundan kısa süre sonra da iQOO 11S’i kullanıcılarla buluşturacak. Öte yandan vivo ise çok yakında vivo X90S ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Her iki telefon da bugün vivo ve iQOO hesaplarından yapılan paylaşımla yüzünü gösterdi. Hem vivo X90S’in hem de iQOO 11S’in tasarımını gözler önüne resmi görseller, doğrudan bu iki şirket tarafından paylaşıldı.

iqoo 11s vivo X90S

Dimensity 9200+ yonga setinden güç alacağı söylenen vivo X90S, vivo yöneticsi Jia Jingdong tarafından paylaşılan ilk görselinde beyaz renk seçeneğiyle karşımıza çıkıyor. Paylaşılan bu ilk görsele bakılırsa X90S, en azından tasarımsal olarak kasım ayında piyasaya sürülen vivo X90 ile hemen hemen aynı olacak. Öte yandan telefonun teknik özelliklerinde de öyle büyük değişiklikler beklenmiyor. vivo X90 ile X90S arasındaki en kayda değer fark yonga setindeki değişim olacak. Yukarıda da belirttiğimiz üzere S modeli Dimensity 9200+ yonga setiyle geliyor.

iQOO 11S’in paylaşılan ilk resmi görseli ise telefonu yeşil renk seçeneğiyle gözler önüne seriyor. X90S’te olduğu gibi iQOO 11S’te de tasarımsal olarak kayda değer bir farklılık görünmüyor. Telefonun tasarımı, iQOO 11 ile neredeyse birebir aynı. Ancak iQOO 11’in aksine iQOO 11S Dimensity 9300 yonga setiyle geliyor.

Nvidia GPU’ları yok satıyor