vivo V15 Pro tanıtıldı! İşte vivo V15 Pro özellikleri!

vivo V15 Pro

Amiral gemisi modellerini kıskandıracak olan vivo V15 Pro tanıtıldı. Tam ekran tasarımı ile gelen vivo V15 Pro, ön kamerayı kızaklı yapısı ile başarılı bir şekilde saklamayı başarıyor. İşte vivo V15 Pro özellikleri ve fiyatı!

Xiaomi’den sonra bugün vivo da yeni telefonu olan V15 Pro’yu tanıttı. Gerçek anlamda tam ekran tasarımı ile gelen V15 Pro, Galaxy S10, Xiaomi Mi 9 ve Huawei P30 Pro’nun bir adım önünde yer alacak gibi görünüyor. V15 Pro; 6.4 inç büyüklüğünde Ultra FullView adı verilen Super AMOLED ekran ile geliyor. Bu ekran DCI-P3 skalasını destekliyor.

vivo V15 Pro özellikleri neler?

Qualcomm’un orta segment telefonlar için geliştirdiği Snapdragon 675‘ten gücünü alan V15 Pro, 6GB RAM ve 8GB RAM opsiyonları ile geliyor. Pop-up yani kızaklı mekanizma ile saklanan ön kamera tam 32 Megapiksel çözünürlüğünde.

Telefonun arka bölümünde ise 3 adet kamera yer alıyor. Bu kameralar; 48 Megapiksel + 8 Megapiksel + 5 Megapiksel çözünürlüğünde olması ile dikkat çekiyor. Ayrıca arka kameraların bir önceki nesile göre 4 kat daha kaliteli fotoğraf çektiği söyleniyor.

Ekrana gömülü parmak izi okuyucusu ile gelen V15 Pro, kutusundan Android 9.0 Pie ile çıkıyor. Funtouch OS 9 üzerine inşa edilen V15 Pro’da Game Mode 5.0 olarak isimlendirilen oyun modu da yer alıyor. Bu mod sayesinde oyunlarda performans artışı yaşandığı söyleniyor.

Xiaomi Mi 9 tanıtıldı! İşte Xiaomi Mi 9 özellikleri!

3.700 mAh kapasiteli batarya ile gelen telefonda 3.5mm kulaklık girişi de yer alıyor. Yaklaşık olarak 400 dolar fiyat etiketine sahip olacak olan V15 Pro, bakalım orta segmentin en güçlü oyuncusu olma unvanını eline alabilecek mi?

 vivo V15 ProTelefonun diğer görselleri için lütfen sayfa değiştiriniz.