vivo X200, X200+ ve X200 Pro’nun Tanıtım Görselleri Sızdırıldı

vivo X200 Pro+

vivo, merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonları vivo X200 ve X200 Pro’yu tanıtacağı etkinliğin ne zaman gerçekleşeceğini açıkladı.

Bildiğiniz gibi bu ay akıllı telefon dünyası için dolu dolu geçecek. Hem Qualcomm hem de MediaTek yeni nesil yonga setlerini önümüzdeki günlerde piyasaya sürecek. Bu yonga setlerinin çıkışıyla birlikte, merakla beklenen amiral gemisi akıllı telefonlar da üst üste gelmeye başlayacak. Bu telefonlar arasında vivo’nun yeni amiral gemisi akıllı telefonları da yer alacak. 14 Ekim’de resmi olarak tanıtılacak olan vivo X200 serisinde X200, X200+, X200 Pro ve X200 mini gibi pek çok farklı model bulunacak.

Biz vivo’nun bu modelleri resmi olarak tanıtmasını beklerken, bu telefonlara dair sızıntılar da üst üste gelmeye devam ediyor. Son olarak da hem standart vivo X200’ün hem de Pro (hemen altta), Plus ve mini (en altta) modellerinin tasarımını gözler önüne seren tanıtım görseller sızdırıldı. Böylece tüm bu modellerin tasarımı gözler önüne serilmiş oldu.

vivo x200 pro

vivo’nun yeni amiral gemisi akıllı telefonları (X200, X200 Pro ve X200+), MediaTek’in yeni nesil yonga seti Dimensity 9400’le piyasaya sürülen ilk telefonlar olacak. Dimensity 9400’ün yine aynı dönemde çıkacak Snapdragon 8 Gen 4’e yakın bir performans sunması bekleniyor.

Daha önce sızdırılan bilgilere göre vivo X200 oldukça ince bir gövdeye sahip olacak. X200’ün kalınlığının 9 milimetrenin altında olacağı belirtiliyor. X200’ün ekran boyutu henüz netlik kazanmış değil. Ancak bunun 6.3 ila 6.4 inç arasında bir ekran olacağı söyleniyor. Bu OLED ekranın çözünürlüğü ise 1.5K olacak. Pro modelinin aksine standart model düz bir ekrana sahip olacak. Hatırlarsanız daha önce gelen bilgiler Pro modelinde 6.7 inçlik kıvrımlı bir ekran olacağını ortaya çıkarmıştı.

vivo x200 vs

Telefonun 50 megapiksellik ana lensi bir Sony sensör kullanacak. Ona 3x optik zoom özelliğine sahip orta segment bir telefoto kamera eşlik edecek. Bunların yanında üçüncü bir lens daha olacak ama onun detayları henüz netlik kazanmış değil.

vivo x200 mini

PlayStation Plus’ın Ekim Oyunları Belli Oldu