Death Stranding filmi geliyor

Death Stranding Türkçe

Oyun uyarlamalarına bir yenisi daha ekleniyor. Kojima Productions, bir Death Stranding filmi çekmek için hazırlıklara başlandığını duyurdu.

Son dönemde sayıları hızla artan oyun uyarlamalarına bir yenisi daha ekleniyor. The Last of Us, Fallout, God of War, Gran Turismo, Borderlands gibi önümüzdeki dönemde izleyici ile buluşacak olan oyun uyarlamalarına eklenen son proje de Death Stranding filmi oldu. Daha birkaç gün önce Death Stranding’in devam oyununu resmi olarak duyuran Kojima Productions, bugün de film uyarlamasının yolda olduğunu duyurdu.

Sevilen oyunun film uyarlaması Kojima Productions ile yapım şirketi Hammerstone Studios işbirliğiyle hayata geçirilecek. Hammerstone Studios son olarak bu yılın adından söz ettiren korku filmlerinden Barbarian’a imza atmıştı.

Death Stranding PC

Hideo Kojima’nın Konami’den ayrıldıktan sonra hazırladığı ilk oyun olan Death Stranding, son yılların en başarılı oyunlarından biri olmasının yanı sıra, son yılların en özgün oyunlarından biri aslında. Gerek kurduğu dünyayla, gerek hikayesiyle gayet başarılı bir iş ortaya koyan oyun, bu yönüyle sinemaya uyarlanmaya da oldukça uygun bir yapım.

Zaten oyunda da pek çok sinema oyuncusu yer alıyordu. Oyunun ana karakterine The Walking Dead dizisiyle tanınan Norman Reedus hayat verirken; Mads Mikkelsen, Lea Seydoux, Margaret Qualley gibi Hollywood yıldızları da oyunda boy gösteriyordu. Bu oyuncuların film uyarlamasında yer alıp almayacağı şimdilik belirsizliğini koruyor.

God of War dizisi Amazon’dan ilk sezon onayını kaptı