Vin Diesel, Hızlı ve Öfkeli’de arabaların bile seçmelere katıldığını söyledi

Vin Diesel, Hızlı ve Öfkeli'de arabaların bile seçmelere katıldığını söyledi

Vin Diesel, Hızlı ve Öfkeli serisi için seçmelerin sadece oyuncu kadrosundan ibaret olmadığını açıkladı. Diesel (Dominic Toretto), Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson ve merhum Paul Walker da dahil olmak üzere diğer birçok aktörle birlikte hem gerçek hayatta hem de kurgusal olarak serinin liderini canlandırıyor.

Filmler serinin hayranları tarafından oldukça seviliyor ve gişede sürekli olarak sağlam performans sergiliyor. Yaklaşan dokuzuncu Fast & Furious oyunu F9, 25 Haziran’da piyasaya sürülecek. Fast & Furious serisi birçok şeyle tanınır: yakışıklı topluluk kadrosu, ailenin önemi hakkındaki mesajı ve sadece daha hızlı ve daha öfkeli yüksek hızlı aksiyonu. Tabii arabalar da işin önemli bir parçası. Uproxx ile yakın zamanda yapılan bir röportajda Diesel, filmde yer alabilmek için arabaların bile seçmelere katılması gerektiğini açıkladı. Arabalar, herhangi bir zamanda hikayedeki karakterleri ve onların kimliklerini çok iyi temsil ettiğinden, seçilen arabaların mükemmel olması gerekir. Diesel, bunun franchise üretiminin denenmiş ve gerçek bir yönü olduğunu belirtiyor.”Film sürecinin bir parçası da otomobillerimizi her zaman seçmiş olmamız. Arabalar gerçekten karakterlerimizin çok önemli bir parçası.”

Vin Diesel, Hızlı ve Öfkeli'de arabaların bile seçmelere katıldığını söyledi

Karakterin içinde bulunduğu zihin durumu ya da karakterin içinden geçtiği yolculuk için doğru aracı kullanmak gerekiyor. Bugüne kadar franchise’da kullanılan en pahalı otomobil, Öfkeli 7’de 3,4 milyon dolarlık bir 2013 Lykan Hypersport‘du. Araba sadece pahalı değil, aynı zamanda Hypersports’tan sadece yedisi yapıldığı için özel bir sürüm. Franchise rutin olarak, Fast & Furious 6’da görülen Ferrari FXX gibi sınırlı markalı arabaları kullanıyor. Çoğu zaman, Fast & Furious serisindeki filmler gibi filmler, aşırı aksiyona dayandıkları için eleştirilir. Buna rağmen Hızlı ve Öfkeli senelerdir fan kitlesini koruyor.

Çalışma muafiyet izin belgesi nasıl alınır?