Hızlı ve Öfkeli 9 geliyor!

hızlı ve öfkeli 9

Hızlı ve Öfkeli 9 filminin geleceği serinin başrol oyuncusu Vin Diesel tarafından onaylandı. Vin Diesel ayrıca filmi çekecek isimi de açıkladı. Peki, Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman gelecek?

Yarış ve otomobil tutkunlarının severek takip ettiği Hızlı ve Öfkeli serisi, Paul Walker’ın talihsiz ölümü ile büyük bir yara almıştı. Brian O’Conner olmadan devam eden Hızlı ve Öfkeli serisi için bugün müjdeli bir haber geldi.

Hızlı ve Öfkeli 9 için ilk açıklama geldi

Filmin başrol oyuncularından olan Vin Diesel, Tyrese Gibson ve Ludacris ile konuk olduğu Today programında Hızlı ve Öfkeli 9 için ilk açıklamayı yaptı.

Vin Diesel namı değer Dominic Toretto, “Justin Lin ile geçtiğimiz günlerde telefonda görüştüm. Serinin dokuzucu ve onuncu filmini o çekecek. Yeni filmler için çok heyecanlıyız. İlk sekiz filmde hiç Afrika’ya gitmemiştik. Bu eksiği yeni filmler ile kapatacağız.” açıklamasında bulundu.

hızlı ve öfkeli 9

Stephen Hawking son teorisi ortaya çıktı!

Bu açıklamalardan serinin yeni filminin Afrika‘da geçeceğini çıkarabiliriz. 2020 yılının Nisan aylarında gösterime girmesi beklenen serinin dokuzuncu filminin konusu henüz bilinmiyor. Ancak son filmleri ile yarış temasından uzaklaşıp aksiyon temalı klasik bir Hollywood filmine evrilen Hızlı ve Öfkeli, bakalım yeni filmi ile yarış sahnelerine daha fazla ağırlık verecek mi?