Hızlı ve Öfkeli 10’dan son bir fragman daha yayınlandı

Hızlı ve Öfkeli 10

Cuma günü vizyona girecek olan Hızlı ve Öfkeli 10 (Fast X) filminden dört buçuk dakikalık son bir fragman daha yayınlandı.

Tüm zamanların en başarılı aksiyon serilerinden biri olan Hızlı ve Öfkeli (Fast and Furious) serisi, merakla beklenen 10. filmiyle sinemalara geri dönüyor. Dokuzuncu filmiyle tökezleyen seriyi yeniden eski güzel günlerine döndüreceği umulan Hızlı ve Öfkeli 10 (Fast X), bu cuma günü gösterime girecek. Fast X’in çıkışına günler kala, filmden yeni bir fragman daha yayınlandı. Film için hazırlanan bu son fragman dört buçuk dakikalık süresiyle dikkat çekiyor.

Abartılı hikayesi ve gerçekçilikten iyiden iyiye uzaklaşan aksiyon sahneleriyle ipin ucunu biraz fazla kaçıran dokuzuncu filmiyle tökezleyen Hızlı ve Öfkeli serisi, bu kez daha alışık olduğumuz sulara dönerek seriyi yeniden eski başarılı günlerine döndürmeyi amaçlıyor. Nitekim yayınlanan bu son fragman da, dokuzuncu filmden daha ayakları yere basan bir hikayenin izleyicileri beklediğinin altını çiziyor.

Hizli ve Ofkeli 10 2

Serinin yıldızı Vin Diesel’ın Dominic Toretto rolüyle bir kez daha başrolde yer alacağı Hızlı ve Öfkeli 10 (Fast X), önceki filmlerden tanıdığımız pek çok ismi geri döndürüyor. Dominic Toretto’nun ailesi olarak nitelendirdiği ekibinin yanı sıra Jason Statham, Charlize Theron, Helen Mirren, John Cena gibi önceki filmlerde yer alan yan karakterler de bu filmde rollerini tekrarlıyor. Öte yandan onuncu filmle birlikte seriye iki önemli yıldız daha katılıyor: Filmin asıl kötü karakterini canlandıracak olan Jason Momoa (Aquaman, Justice League) ve gizemli bir ajana hayat veren Brie Larson (Captain Marvel, The Room).

The Last of Us 2. sezon grev yüzünden gecikebilir