Hobbs and Shaw için ilk fragman yayınlandı

maxresdefault 1

Hızlı ve Öfkeli serisinin spin-off filmi Hobbs and Shaw için merakla beklenen tanıtım videosu sonunda yayınlandı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Hızlı ve Öfkeli serisinin son filmi olan The Fate of the Furious 2017 yılında vizyona girmişti. Serinin yapımcısı olan Vin Diesel, Paul Walker’dan boşalan yeri Dwayne Johnson ve Jason Statham gibi isimlerle doldurma yoluna gitmişti.

İlk etapta Jason Statman seriye kötü adam rolünde adapte oldu. Fakat Statman’ın Ian Shaw karakteri seyircilerin beğenisini toplayınca işler değişti.

Hobbs and Shaw için ilk fragman

Muhtemelen serinin yeni filminde Dominic Toretto’nun safında yer alacak olan Ian Shaw için solo bir film çekilmesi kararı alınmıştı.

Jason Statham ve Dwayne Johnson’ın başrolünde yer aldığı Hobbs and Shaw filmi kısa süre önce duyurulmuştu. 2 Ağustos’ta gösterime girecek olan yapım için merakla beklenen ilk tanıtım videosu da yayınlandı. Dilerseniz bu videoya yukarıdan göz atabilirsiniz.

Videodan da net bir şekilde görüldüğü üzere kötü adam rolünde Idris Elba’yı izleyeceğiz. Brixton karakterine hayat verecek olan Elba, Hobbs ve Shaw’ın karşısındaki isim olacak.

Açık konuşmak gerekirse Hobbs and Shaw tarz olarak Hızlı ve Öfkeli serisine pek de yakın bir film değil. Malum, Hızlı ve Öfkeli filmlerinde modifiyeli araçlar ön planda olurdu. Bu spin-off filminde ise arabalardan ziyade aksiyon öğelerinin ön planda olduğunu görüyoruz.