Uzaylılar hakkında şaşırtıcı iddia!

Uzaylılar hakkında şaşırtıcı iddia!

Uzaylılar var mı yok mu sorusu insanlar için hep merak edilen bir dilemma ve şimdi yeni bir iddia ortaya atıldı. İşte tüm detaylar.

Yeni bir röportajda, Harvard gökbilimcisi ve uzaylı avcısı Avi Loeb, uzaylıların laboratuvarlarda “bebek evrenler” inşa ediyor olabileceğini söyledi. Bu teoriye göre bizler de birer laboratuvar ürünü olabiliriz. Loeb, Fox News ile yaptığı bir sohbette çalışmalarını ve teorilerini tartışırken, dünya dışı yaşama dair yaratıcı, son derece spekülatif teorilere olan eğilimini gösterdi.

Haber kaynağına, “Kuantum mekaniği ile yerçekimini nasıl birleştireceğini anlayan insanüstü uygarlığın laboratuvarda bir bebek evren yaratabileceğini hayal edebilirsiniz,” dedi, yani “dini metinlerde Tanrı’ya atfettiğimiz bir nitelik.”

Uzaylılar hakkında şaşırtıcı iddia!

Aynı gökbilimci daha önce de farklı söylemlerle dikkatleri üzerine çekmişti. Meslektaşlarını açıklamaları ile şaşırtan bilim insanı açıklamalarında da oldukça ısrarlı. Adil olmak gerekirse, potansiyel uzaylı yaşamı hakkındaki bu teorilerin hiçbiri yeni değil. Ve giderek artan sayıda akademisyenin, siyasi ve hükümet yetkilisinin ve sıradan insanın da onaylayabileceği gibi, dünya dışı yaşama olan inanç konusunda açık olmak artık anormal de değil. Evrende yalnız olmadığımıza, hatta dünya dışı zeki yaşamın kanıtlarının zaten keşfedilmiş olduğuna inanmak artık komplo teorisi sayılmıyor. Bu sebeple daha fazla artan bir inaçla dünya dışı yaşam onaylanmaya başladı desek çok da yanlış olmaz.

Segway Ninebot F2 : 40 km’ye kadar çıkabilen maksimum menzil