51. Bölge etkinliği uzaylı festivaline dönüşecek

yeni insan

Facebook üzerinden organize olan ve 51. Bölge etkinliği olarak kendilerini tanımlayan bir grup çılgın uzaylı festivaline ev sahipliği yapacak. Bundan kısa bir süre önce Facebook, bu etkinliğin yasal olmaması nedeniyle kaldırıldığı açıklamıştı. İşte haberimizin detayları.

Geçtiğimiz gün evini FBI basan 51. Bölge etkinliğinin kurucusu Matty Roberts, eğer sayfa kapanırsa büyük çılgınlıkların ortaya çıkabileceğini ifade etti. Bunun üzerine FBI yetkilileri, onu bıraktıktan hemen sonra Facebook etkinliği yeniden aktif hale getirdi. Ancak bu sefer etkinlik Nevada’da bir Festivale çevrildi.

Nevada uzaylı festivaline ev sahipliği yapacak

Efsanevi festival Woodstock’tan esinlenen ve ismi Alienstock olacak bu etkinlik muhtemelen yoğun bir izdiham ile karşı karşıya kalacak. Tüm bunlar tahmin edildiği için festivalin yapılacağı kasabanın yetkileri resmi sayfadan bir duyuru yaptı.

Yapılan duyuruda kasabanın küçük olduğu ve kesinlikle bu kadar çok kişiyi kaldıramayacağı ifade edildi. Ayrıca kasabadaki tek motelin o tarihlerde dolu olması nedeniyle katılımcıların kamp yapmayı sevmesi gerektiği ifade edildi. İnternetin olmaması nedeniyle kredi kartlarının da işe yaramayacağı söylendi.

Yapılacak olan bu festival, eğer çığrından çıkarsa muhtemelen Amerikalı yetkililer müdahale edecektir. Yine de bu festivalin daha çok kamp amaçlı ve eğlenceli geçeceğini de söylemek mümkün. Peki sizce uzaylı festivali olarak adlandırılan bu festival, ne tür sonuçlarla karşı karşıya kalacak. Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

O yıldızın çevresinde uzaylılar mı yaşıyor?