Segway Ninebot F2 : 40 km’ye kadar çıkabilen maksimum menzil

Segway Ninebot

Segway Ninebot F2 KickScooter, günlük ihtiyaçlar ve açık havada eğlenceli sürüş için başarılı bir seçim. Zengin özellikleriyle öne çıkan F2 serisi, 40 km’ye kadar çıkabilen maksimum menziliyle birlikte birçok önemli avantajı da beraberinde getiriyor.

Uygun maliyeti, çift fren sistemi, entegre göstergeleri, Çekiş Kontrol Sistemi (TCS), yükseltilmiş lastikler gibi özelliklerle öne çıkan F2 serisi, akıllı fonksiyonları ve yüksek performansıyla, sürüşü güvenli ve eğlenceli hale getiriyor.

Şehir içinde seyir keyfi

Segway- Ninebot F2 KickScooter, tek şarjla daha uzun bir sürüş için 367Wh pil kapasitesine sahip. F2’nin geliştirilmiş motoru, şehirde akıcı ve güvenli bir sürüş sağlarken, 800W maksimum çıkışa sahip fırçasız motor, 25 km/saate kadar ulaştığı hız değerinin yanında, 18 derecelik eğime varan yokuşlarda önemli bir performans sergiliyor. Serinin F2 Plus ve F2 Pro versiyonlarında ise motor gücü 900W’a kadar yükselirken, maksimum menzil ise 55 km’ye kadar çıkıyor. Segway Ninebot F2 Pro versiyonu ayrıca, 22 derecelik eğime sahip yokuşları sorunsuz bir şekilde çıkabiliyor.

Segway Ninebot

Güvenli sürüş için kaymayı önleyici çekiş kontrol sistemi

Segway-Ninebot, KickScooter endüstrisinde Çekiş Kontrol Sistemi (TCS) teknolojisine de öncülük ediyor. F2 Serisi, KickScooter’ın en iyi şekilde kontrol edilebilmesi için hassas bir algoritmaya sahip. Stabil sürüş ve güvenliği ön planda tutan F2 serisi, çakıllı pistlerde veya kaygan yollarda daha fazla çekiş gücüyle, daha akılcı ve dengeli bir sürüş deneyimine imza atıyor.

Yükseltilmiş 10 inç kendinden sızdırmaz tekerlekler

Kendi kendini onarabilen, 58 mm genişliğe sahip, yükseltilmiş 10 inçlik ve iç lastiksiz tekerlekler, engebeli yollar dahi sürüşü daha yumuşak ve dengeli hale getiriyor. Tekerleklerin içinde yer alan jel bazlı katman, küçük hasarların kendiliğinden onarılmasını sağlarken, sürüş keyfinin yarıda kalmasını da önlüyor. Tekerlekleri ön disk fren ve elektronik arka fren ile donatılan Segway Ninebot F2 Serisi KickScooter’lar, sürücüler için daha hızlı ve daha dengeli bir frenleme sağlıyor.

Ergonomik tasarım

Segway Ninebot F2 serisi, sürüş sırasında daha fazla denge sağlamak ve telefon tutucu gibi aksesuarlara daha fazla alan yaratmak üzere, daha geniş gidonlarla tasarlandı. F2 Pro modeli ise ek olarak, ön tekerlekteki süspansiyon sistemiyle daha konforlu bir sürüş sunuyor.

Segway Ninebot

Her hava koşulunda sabit sürüş

Yüksek mukavemetli çelikten üretilen IPX5 su geçirmez F2 serisi KickScooter’lar, her türlü hava koşulunda zorlu mücadeleler için kullanıma hazır. Seri ayrıca, pil donanımında yer alan IPX6 su geçirmezlik özelliği ile de dikkat çekiyor.

Akıllı BMS, akıllı sürüş

Toplam yedi farklı koruma mekanizmasına sahip Segway-Ninebot gelişmiş ‘Batarya Yönetim Sistemi’ (BMS) sayesinde, batarya hücrelerinin uzun ömürlü olması ve güvenlik sağlanıyor. Kısa devre koruması, aşırı akım koruması, aşırı şarja karşı çift koruma, aşırı deşarja karşı çift koruma, sıcaklık koruması, düşük voltaj otomatik uyku koruması ve özelleştirilebilir şarj limiti gibi özelliklerle, ürünün bataryası ilk günkü performansını koruyor.

Segway Ninebot

Segway Ninebot F2 Serisi, üç farklı sürüş modu sunuyor. ECO modu ile uzun mesafeler, Sport modu ile hızlı bir sürüş veya Drive modu ile ikisinin bir kombinasyonunu seçebilirsiniz. Gösterge panelindeki düğmeye iki kez basarak sürüş modlarını değiştirmek oldukça kolay. Ayrıca mobil uygulama üzerinden yürüme modunu (5 km/s maks. hız) etkinleştirebilirsiniz.

Apple Bul ile KickScooter’ınızı takip edin

Apple Bul ağı sayesinde KickScooter’ınızı kolaylıkla bulabilirsiniz. Apple Bul’u Segway-Ninebot Uygulaması aracılığıyla etkinleştirdikten ve KickScooter’ınızla eşleştirdikten sonra, iPhone’unuzdaki “Apple Bul” Uygulaması aracılığıyla, gerektiğinde KickScooter’ınızı hızlı bir şekilde bulabilirsiniz.

OSD : Üretimde 18, İhracatta 11, Pazarda ise yüzde 62’lik artış yaşandı