Disney+ yeni filmiyle rakiplerini solladı

Disney+ yeni filmiyle rakiplerini solladı

Disney+ yayın akışı devleri dünyasına yeni giriş yapmış olabilir ancak şimdiden kendine iyi bir yer edindi de diyebiliriz. İşte tüm detaylar.

Yeni bilim kurgu korku filmi No One Will Save You, 22 Eylül Cuma günü yapılacak Disney+ galası öncesinde övgü dolu eleştiriler alıyor. Başrolünü Booksmart’tan Kaitlyn Dever’in paylaştığı filmde, evi sular altında kaldığında hayatta kalmakla görevlendirilen yalnız bir genç kadın konu ediliyor. Kötü uzaylıların saldırısı temalı film şimdiden çok sevildi. ABD’de Hulu’da vizyona girecek olan film  için bir grup eleştirmen galaya davet edildi. Brian Duffield’ın yönettiği filmin erken gösteriminde olumlu yorum yağdı. Duffield’ın daha önce The Babysitter, Spontaneous ve Underwater gibi muhteşem türde filmlerde çalıştığını düşünürsek, bu filmin o kadar sevilmesi pek şaşırtıcı değil.

Disney+ yeni filmiyle rakiplerini solladı

Fangoria’dan Scott Wampler, “Söz konusu film için yılın en sevdiğim filmlerinden biri, nokta,” diye tweet attı. “Çılgın set düzeni, gerçek korku havası, çok beklenmedik bir son. Birisi sonunda her zaman istediğim “kötü uzaylılar” filmini yaptı. Bayıldım.” yorumlarını da ekledi.

Başka bir izleyici “Disney+ bünyesindeki HİÇ KİMSE SİZİ KURTAMAZ: İzlemesi çok eğlenceli. Eski tarz uzaylı filmlerini seviyorsanız bu filmi çok seveceksiniz” şeklinde yorum yaptı. “Kimse Seni Kurtarmayacak, Kaitlyn Dever’in dinamit başrol performansıyla şaşırtıcı, sınırsız bir uzaylı istilası filmi. Küçük ama görsel efektler sayesinde asla öyle hissettirmiyor ve hikaye sizi sonuna kadar ne olacağını tahmin etmeye sürüklüyor. Başka bir film eleştirmesi ise “Heyecan verici. Büyüleyici” ifadelerini kullandı.

Dolandırıcıların hedefi, şirketin hassas bilgilerini çalmak