Ünlü analistten heyecanlandıran Bitcoin tahmini

Bu altcoin yükselişe bitmex Bitcoin

Twitter’ın en önemli kripto para analistlerinden biri olan PlanB kullanıcı isimli analistten, heyecanlandıran Bitcoin tahmini geldi.

Ünlü analistten heyecanlandıran Bitcoin tahmini. Son zamanlarda yaşadığı çalkantılı iniş çıkışlarla kah korkutan kah sevindiren kripto para piyasası, bir şekilde hemen her gün isminden bahsettirmeye devam ediyor. Kripto para piyasasının bugün konuşulmasının sebebi ise Bitcoin Stok Akış Modeli’nin yaratıcısı olan ünlü analist PlanB’nin Bitcoin hakkındaki paylaşımları oldu.

Kendisi belirtmemiş, ancak biz başta belirtelim ki haberimizin devamında yer vereceğimiz bilgilerin tamamı PlanB isimli kullanıcının öngörüleri olup, hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi niteliği taşımamaktadır. Eğer kripto para dünyasına herhangi bir yatırım yapacaksanız kesinlikle kendi araştırmanızı yapmalı ve buna göre bir karar vermelisiniz.

Ünlü analistten heyecanlandıran Bitcoin tahmini

Ünlü analistten heyecanlandıran Bitcoin tahmini

Bu uyarımızdan sonra şimdi PlanB’nin paylaşımına geçebiliriz. Ünlü analist yaptığı değerlendirmede, Bitcoin’in mevcut döngüde 69.000 dolarlık rekorun zirve olamayacağını, daha üst seviyelerin her an görülebileceğini ifade etti.

Tersi bir durumun geçerli olması halinde, yani bunun bir ayı piyasası olması halinde 200 haftalık ortalama olan 18 bin dolarların altının görülmesi gerektiğini söyleyen PlanB, kendisinin şu an için böyle bir beklenti içerisinde olmadığının da altını çizdi.

Şunu da hemen hatırlatalım. Özellikle yaşanan son büyük daralma, Twitter dünyasında bir deprem etkisi yaratmıştı. Bu durumun sebebi ise, milyonlarca takipçili ve kendilerini “uzman” olarak tanımlayan kripto para analist hesaplarının hiç birisi, böylesi bir düşüş için takipçilerini uyarmamış, hepsinin birden gafil avlanması ise Twitter dünyasında büyük bir öfke patlamasına neden olmuştu.

Renault Taliant fiyatları dağı aştı!