YouTube iOS uygulaması beklenen özelliği alıyor

YouTube iOS uygulaması beklenen özelliği alıyor

Youtube nihayet iOS’ta YouTube TV için resim içinde resim modunu getirdi. Bir süredir Android’de bulunan özellik, iOS 15 ve daha yenisini çalıştıran cihazlar için kullanıma sunuluyor. İşte detaylar.

Bu özellik şu anda başka şeyler yaparken video izlemeye devam etmenizi sağlamaya yarıyor. Buna ek olarak cihaz kilitliyken arkada dönen videonun sesini dinlemek isteyen tüm YouTube Premium aboneleri (hem Android hem de iOS’ta) için mevcut. Günümüzde herkes oldukça yoğun. Bu nedenle YouTube üzerinden bir video izlerken sadece bu videoya odaklanmak imkansız olabiliyor. Tam olarak böyle zamanlarda resim içinde resim özelliği çok kullanışlı olabilir.

YouTube iOS uygulaması beklenen özelliği alıyor

Arkada dönen bir videoyu rahatlıkla takip etmek isteyenler için vazgeçilmez olabilecek bu özellik şimdi iOS cihazlara da geldi. Genelde ilk olarak iOS cihazlara sunulan özellikler ardından Android cihazlara aktarılırdı, ancak bu sefer durum daha farklı gerçekleşti. Özellik gecikmiş olsa da yine de çok geç değil. iOS kullanıcıları da artık kendi cihazlarında resim içinde resim özelliğinden rahatlıkla yararlanabilirler. YouTube son dönemlerde TikTok ile baş etmek için elinden geleni yapıyor. Shorts özelliğini sunan şirket sosyal medya platformları arasında arka planda kalmamak için yeniliklere ayak uydurmaya devam ediyor. Şirket TikTok’un popüleratisinde kaybolmamak için farklı özellikler denemeye ve sunmaya devam edecek. Hali hazırda video platformu olarak zaten köklü bir yere sahip.

Kripto para madenciliği doğalgaz ile yapılacak: Evet doğalgaz