Ülkemizdeki popüler Xiaomi modelleri SAR değerleri (2019)

#İŞBİRLİĞİ

Son dönemde ülkemizde popülaritesi gittikçe artan Xiaomi modelleri SAR değerleri ile kafa karıştırabilir. İşte Xiaomi modelleri SAR değerleri hakkındaki detaylar.

Çin’in en önemli akıllı telefon üreticilerinden biri olan Xiaomi, son dönemde ülkemizde de oldukça popüler olmuş durumda. Hiç reklam yapmamasına karşın agresif fiyat politikası ve müşteri memnuniyeti sayesinde önemli bir kitleye erişen Çinli üretici, hali hazırda en çok sevkiyat gerçekleştiren 4 üreticiden biri olmuş durumda.

Genel olarak Xiaomi modellerinin başarılı olduğunu söylemek mümkün. Hatta bu konuda herkes hem fikir. Zira mevcut donanımı, Xiaomi kadar ucuza sunan ikinci bir üretici daha yok diyebiliriz. En azından Türkiye şartlarında.

Fakat ucuz telefon alırken göz ardı ettiğimiz önemli bir unsur var. Evet SAR değerinden bahsediyoruz. Günümüzde SAR değeri konusunda kullanıcılar yeterli bilgiye sahip değiller. Ayrıca satıcılar da bu konuda müşterileri bilgilendirmiyor. SAR değeri ile ilgili kapsamlı bilgiye aşağıdan ulaşabilirsiniz.

SAR değeri nedir? Ne anlam ifade eder? Tıklayın.

Şimdi gelelim asıl konumuza. Yani ülkemizde popüler olan Xiaomi modellerinin SAR değerleri unsuruna. Malum Çinli üreticilerin modelleri SAR değeri konusunda biraz daha üst sınırda yer alıyorlar. Bizler de bugün ki yazımızda ülkemizde çok satan Xiaomi modelleri SAR değerleri konusuna değinmek istedik.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri popüler Xiaomi modellerinin SAR değerleri ile başbaşa bırakalım.

Xiaomi modelleri SAR değerleri

Xiaomi Mi A1

Kafa SAR değeri (AB): 1.75 W/kg
Vücut SAR değeri (AB): 0.76 W/kg