Samsung Galaxy S6 Edge’in Sar Değeri Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy S6 Edge s SAR Rating Shows a Phone with Extremely Low Radiation Levels 472620 2

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un 2015 model telefonlarından birisi de Galaxy S6 Edge olacak.

Galaxy S6’ların Sar değeri ile ilgili yeni bilgilere ulaştık. Konuyla ilgili bilgileri Mobile Telefon sitesinden aldık. Yeni model telefonlar MWC yani Mobil Dünya Kongresi 2015’te tanıtılacak.

Sitede telefonların SAR değeri yer alıyor. Samsung’un yeni amiral gemisi telefonu Galaxy S6 Edge’in SAR değeri 0.306 W/Kg. Bu da telefon için oldukça küçük bir değer anlamına geliyor.

Yani telefonun radyasyon seviyesi epey düşük. Yasal SAR değerinin 1.6 watts per kilogram (W/kg)’den fazla olmaması gerekiyor. Apple’ın yeni model amiral gemisi telefonları 1.0 SAR değerinde.

Samsung-Galaxy-S6-Edge-s-SAR-Rating-Shows-a-Phone-with-Extremely-Low-Radiation-Levels-472620-2

Samsung Galaxy S6 Edge SAR değeri ile kendisine yeni kullanıcılar çekebilir. S6 Edge’in; Qualcomm’un en son model yongaseti Snapdragon 810 yongasetini kullanması bekleniyor.

Samsung S6 Edge’de; fiyat indirimine gitmeyi düşünüyor. LG G Flex 2 ve Xiaomi Mi Note Pro gibi. Ayrıca Samsung, yeni model telefonlarının aşırı ısıya karşı duyarlı olacağını düşünüyor; zira Snapdragon 810 yongaseti özellik olarak üst seviye bir yongaseti olarak dikkat çekmekte.

Swatch Apple’a Karşı