Udemy büyük borsalarda listeleniyor: Platform için parti zamanı

Udemy yeni logosuyla karşınızda!

Hepimizin yakından tanıdığı Udemy büyük borsalarda listeleniyor. Özellikle çevrimiçi eğitim konusuna önem veren birçok kişi için bu platform büyük öneme sahip. İşte konuyla alakalı merak edilenler.

Udemy büyük borsalarda listeleme konusunda bir süredir paylaşımlar yapıyordu. Hem teknoloji hem de tasarım alanlarında birçok eğitim alma imkanının olduğu bu platform artık büyük borsalarda listeleniyor. Türkiye içerisindeki eğitim siteleri arasında önemli bir yere sahip olan Udemy yeni başarılara imza atıyor.

ODTÜ’de kurulan ancak çeşitli sebeplerden dolayı Silikon Vadisi’ne geçmek zorunda kalan Udemy, Nasdaq borsasında yayınlanıyor. Küresel çapta herkesin göğsünü kabartacak olan bu şirket yatırım almaya devam ediyor.

Udemy büyük borsalarda değer kazanacak

Geçtiğimiz yılın Kasım ayında 3,25 milyar dolar değerleme ile birlikte 50 milyon dolarlık yatırım alan bu şirket henüz üzerinden 1 yıl geçmeden büyük borsalarda listeleniyor. Şirketin kurucuları içerisinde yer alan Eren Bali önemli açıklamalarla yaşanan bu olayın değerini anlattı.

Udemy büyük borsalarda

Eren Bali çevrimiçi öğrenmenin insan hayatını derinden değiştirdiğini ve kendisini bu işe adadığını söyledi. Onun için tüm potansiyellere ulaşıp bir yol yaratmak büyük öneme sahip. Hepsiburada, Getir ve Trendyol ile birlikte Udemy platformu da önemli bir başarıya imza atmış oldu. Udemy büyük borsalarda yer alarak büyük bir zorluğun daha üstesinden geldi.

Udemy yeni logosuyla karşınızda!

Küresel çapta büyük borsalarda yer almak hem yatırımları hem de şirketin değerini arttırıyor. Bu nedenle tahmin edilenden çok daha fazla değere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Peki siz bu platform hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.