PayPal kripto para kararı büyük destek olacak

PayPal kripto para kararı

PayPal kripto para kararı ile birlikte kullanıcılara büyük bir destek sunmuş olacak. Dünyanın en popüler ödeme araçları içerisinde yer alan bu platform kullanıcılarda sevinç yarattı.

PayPal kripto para kararı son dönemlerin en dikkat çekici detayları içerisinde yer alıyor. Kullanıcıların kripto paralarla ilgili destek istemesi üzerine PayPal daha fazla kayıtsız kalamadı. Konuyla ilgili son derece önemli bir karar aldı.

PayPal kripto para kararı

Bugünden itibaren kullanıcılar hesapları üzerinden kripto ve diğer dijital para türlerini kullanabilecek. Böylece kripto paralara şirket yasal olarak izin vermiş oluyor. PayPal zaten bu tür dijital varlıklarla işlem yapılmasını aktifleştirmişti. Şimdi ise bunu bir adım daha öteye taşıdı.

PayPal kripto para kararı

Konuyla ilgili ortaya çıkan son detaylara baktığımızda PayPal artık çok daha geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmek istiyor. Her ne kadar 2016 yılında Türkiye’de yaşadıkları nedeniyle geri çekilmek zorunda kalsa bile yine de küresel olarak iyi bir performans gösteriyor.

PayPal kripto para kararı

Hatırlayacağınız üzere Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından PayPal için lisans kararı çıkmamıştı. Bunun üzerine şirket Türkiye’den çekilme kararı almak zorunda kaldı. Şu anda Türkiye’de PayPal kullanılamıyor ve bu durum birçok kullanıcı tarafından büyük bir tepki ile karşılanıyor.

PayPal üzerinden daha fazla işlem yapılabilecek

Bu platform üzerinden daha fazla işlem yapılabilecek. Kripto paralarını bu hesaplarda toplayabilen kişiler böylece yatırım ve ödeme konusunda daha şanslı olacak. Konu ile ilgili ortaya çıkan detaylara baktığımızda kripto para işlemlerinin bu platformlarda çok hızlı bir şekilde yapılacağı görülüyor.

Google Chrome OS için kullanışlı özelliğini duyurdu

Büyük borsalarda bile dijital varlıklarla ilgili işlemler ne yazık ki kısa bir süre içerisinde tamamlanamıyor. Ancak PayPal bununla ilgili hızlı bir sistem kullanacak. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?