Ucuz AirPods için geri sayım başladı

ucuz AirPods

Apple’ın önümüzdeki yıl ucuz AirPods ve daha gelişmiş özelliklere sahip Pro modelini tanıtacağı söyleniyor. AirPods’un yapısı küçülebilir.

Apple’ın, AirPods serisinin ucuz AirPods modeli ve ikinci nesil AirPods Pro dahil olmak üzere önümüzdeki yıl iki yeni modelini tanıtmayı planladığı bildiriliyor. Bloomberg, düşük kaliteli AirPod’ların 2021’in ilk yarısında piyasaya çıkabileceğini belirtiyor.

Ucuz AirPods 159 doların altında olabilir

Giriş seviyesi model, en son geçen yılın Mart ayında 159 dolara yenilenen standart AirPods’ların üçüncü jenarasyonu olacakken, Pro sürümü 249 dolarlık modelin yerini alacak. Yeni AirPods Pro tarafından tanıtılacağı iddia edilen dikkate değer değişikliklerden biri, Samsung gibi rakiplerin kulaklıklarına daha yakın bir benzerlik gösteren sapsız bir tasarım olacak.

Bu iddia TF International Securities analisti Ming-Chi Kuo’nun daha önceki bir tahminini de doğruluyor. Ek olarak, standart kulaklık başlıkları değiştirilebilir kulak uçlarına ve daha uzun pil ömrüne sahip olabilir. Ancak gürültü engellemenin giriş seviyesindeki modelde olmayacağı söyleniyor.

iPhone 12 internet paylaşma konusunda çığır açıyor

Her iki kulaklığın da Apple’ın yeni kablosuz çipleri tarafından desteklendiği bildiriliyor. İlginç bir şekilde, gelecek yıl yeni AirPods’ların piyasaya sürüldüğü söylentileri, Apple’ın artık iPhone 12 serisinden başlayarak, EarPod kulaklıklarını kutuya iPhone ile birlikte eklemediği bir zamanda geliyor. Yeni stratejisinin, yaklaşan AirPods serisinin satışlarını nasıl etkileyeceği görülmeye devam ediyor.

ucuz AirPods

Apple’ın ayrıca en son HomePod ve HomePod Mini arasında düşebilecek başka bir HomePod modeli geliştirdiği söyleniyor. Gürültü engelleme özelliğine sahip bir çift kulak üstü kulaklığın da çalışmalarda olduğu da iddialar arasında yer alıyor.