AirPods yine yok satıyor!

airpods

Ülkemizde yılbaşının anlamı sadece eğlenmekten ibaret olsa da Amerika ve bazı Avrupa ülkelerindeki vatandaşlara göre, bu özel gün çok daha derin anlamlar içeriyor. Özellikle Amerika’da pek çok insan noeli aile yemekleri ve birbirlerine hediyeler alarak kutluyorlar. Dolayısıyla bu gün en çok teknoloji üreticilerinin işine geliyor. Çünkü bu özel günde insanlar son yıllarda teknoloji ürünlerine çok yoğun ilgi gösterir oldu. Örneğin Amerika’da noel zamanı Apple ürünleri adeta yok satıyor. Aynı bu sene de olduğu gibi. Zira son raporlara göre, Amerika’daki AirPods stokları şimdiden tükenmiş durumda.

Uygun fiyatlı güzel bir hediye; AirPods

Bilindiği üzere AirPods ülkemizde de satılmakta. Fiyatı ise internet üzerinde 700 ile 1000TL arasında değişiyor. Yani bu hediye ülkemiz şartlarında pek de ucuz sayılmaz. Fakat ABD’de bu kulaklığın fiyatı 159 dolar. Ve buradaki standart yaşam koşullarına oranla bu 159TL gibi bir fiyata anca denk gelir. Dolayısıyla ABD vatandaşları için AirPods sevdiklerini mutlu etmenin en ucuz ve en kolay yollarından biri. Tabi ki stokta bulabilirlerse.

Zira noel tatilinin yaklaşmasıyla birlikte AirPods stokları da tükenme noktasına gelmiş durumda. Zira Amerika’da hizmet veren perakende devleri AirPods’u şimdi satın alanlar için teslimat tarihini Ocak ayının ilk haftası olarak belirtiyor.

Hatırlanacağı üzere benzer stok sıkıntısı geçtiğimiz yıl başında da yaşanmıştı. Ülkemizde ise bu konuda bir stok sıkıntısının yaşanmadığını da dip not olarak hatırlatalım.

LG Pay orta segmentteki cihazlara geliyor