Apple ucuz kablosuz kulaklık için kolları sıvadı!

Apple AirPods Pro 2 bu yıl gelmeyecek! İşte detaylar

Amerikalı teknoloji devi Apple’ın daha uygun fiyatlı bir kablosuz kulaklık modeli üzerinde çalıştığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Apple ucuz kablosuz kulaklık için kolları sıvadı! Apple, rekabet içerisinde olduğu hemen her kategoride kafaya oynayan bir şirket. Örnek vermek gerekirse, akıllı telefon denildiğinde akla gelen ilk cihaz tabi ki iPhone olacaktır. Öte yandan tablet pazarında ise iPad’in adını anmadan yapılan herhangi bir bilgilendirme, genelde pek ilgi görmeyecektir.

AirPods 3 2

İşte benzer bir durumun kablosuz kulaklık pazarında da olduğunu ve bu sektörün de AirPods hakimiyeti altında geliştiğini söyleyebiliriz. Üstelik Amerikalı teknoloji devi Apple, bu gücünü arttırabilmek için yeni ve daha uygun fiyatlı bir AirPods modeli üzerinde çalışıyor olabilir.

AirPods 3

Apple ucuz kablosuz kulaklık için kolları sıvadı!

İddianın sahibi ünlü analist Jeff Pu. Bugüne kadar pek çok doğru sızıntısıyla dikkat çeken ve güvenilirliğini çoktan kanıtlamış olan Jeff Pu, Apple’ın şirket içerisinde AirPods Lite olarak adlandırılan daha uygun fiyatlı bir kablosuz kulaklık modeli üzerinde çalıştığını iddia etti. Şimdilik bu iddiasına yönelik çok fazla detay vermeyen ünlü analist, kablosuz kulaklık modelinin bu isimle satışa sunulmasının çok muhtemel olmadığını da sözlerine ekledi.

Apple AirPods Pro 2 bu yıl gelmeyecek! İşte detaylar

Apple’ın akıllı telefon pazarındaki payını arttırabilmek için her yıl olmasa da belirli aralıklarla iPhone SE modellerini üreterek satışa sunduğu düşünüldüğünde, kablosuz kulaklık pazarı için de benzer bir stratejiye başvurmasının son derece mantıklı olduğu kesin. Ancak yeni kablosuz kulaklık hakkında daha fazla yorum yapmadan, önce bu cihaza ilişkin biraz daha bilgiye ihtiyacımız olacak.

FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried mahkemede: “Suçsuzum”