Twitter yeni özelliği ile dikkatleri üzerine çekti

Avrupa Birliği Twitter Brüksel ofisini kapattı

Popüler sosyal medya platformu Twitter, uzun bir aradan sonra ilk defa sıfırdan yeni bir özellik geliştirdi ve bunu kullanıma sundu.

Twitter yeni özelliği ile dikkatleri üzerine çekti. Elon Musk’ın Twitter’ın hisselerinin bir bölümünü satın almasıyla başlayan sürecin, buralara varacağını kim tahmin edebilirdi? İlk duyduğumuzda bir hayli şaşırdığımız bu adımın ardından gelen Twitter’ın tamamen alınması süreci, birçok sosyal medya kullanıcısını hem heyecanlandırmış hem de mutlu etmişti.

Elon Musk, anket sonucuna göre Twitter'ı bırakabilir

Bu durumun sebebi ise Elon Musk gibi dünyanın en zengin insanlarından birinin kontrolüne geçecek olan Twitter’ın çok daha kullanışlı bir hale geleceğinin düşünülmesiydi. Ancak ünlü milyarderin şu zamana kadar yaptığı hamlelerle bu türden beklentiler içeren takipçilerini fazlasıyla hayal kırıklığına uğrattığı bir gerçek.

Twitter bir hizmetin daha fişini çekti

Twitter yeni özelliği ile dikkatleri üzerine çekti

Twitter’ın başına geçtikten sonra, sıfırdan geliştirilmiş ve popüler olmaya aday hiçbir yenilik sunamayan Elon Musk, bunun yanı sıra mevcut oturmuş sistemleri de yerle bir etti. Mavi Tik bu konuya verilebilecek en güzel örnekken, henüz Twitter Blue’nun yeni halinin ne derecede başarılı olacağı da meçhul.

Twitter eski güvenlik başkanı endişelerini dile getirdi

Bununla birlikte Elon Musk, son zamanlarda ilk defa önemli bir güncelleme haberini takipçileriyle paylaştı. Yapılan açıklamaya göre artık Twitter kullanıcıları tweetlerin kaç defa görüntülendiğini görebilecekler. Bu özellik bir süredir videolar için söz konusuydu ancak normal paylaşımlarda tweetlerin kaç kişi tarafından görüntülendiğini bilmek mümkün değildi. İşte şu an ufak bir kullanıcı grubunda test edilen ancak yakın zamanda genel kullanıma açılacağı duyurulan bu özellik sayesinde artık tüm tweetlerin görüntülenme sayısı ortaya çıkmış olacak.

Spider-Man 4 resmen duyuruldu