Twitter yeni güncellemesi ile dikkatleri üzerine çekti

Twitter yeni bir kural daha getirdi! İşler değişiyor

Popüler sosyal medya platformu Twitter, bir süre önce duyurulan ve kullanıcılarını heyecanlandıran güncelleme paketini nihayet kullanıma sundu.

Twitter yeni güncellemesi ile dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz yıl Twitter için oldukça hareketli bir yıldı. Geçtiğiimiz seneye Elon Musk’ın hisselerinin bir kısmını satın almasıyla başlayan Twitter, daha sonra neredeyse bir yıl boyunca sürecek bir tartışmanın ortasında kalmıştı. Neyse ki yıl sonuna doğru bu bilinmezlik çözüldü ve sosyal medya devi de yeni sahibine kavuştu.

Twitter "Sizin İçin" arayüzü, masaüstü kullanıma sunuluyor

Elon Musk sonrası dönemde uzunca bir süre doğal özelliklerinden ziyade suni gündemlerle birlikte anılan Twitter, nihayet son birkaç haftadır sadece yeni özellik ve güncelleme haberleriyle karşımıza çıkıyor. Mavi kuşu bugün haberleştiren şey ise geçtiğimiz haftalarda duyurulan özelliklerden bazılarının iOS’ta kullanıma sunulmuş olunması.

Twitter Blue aboneliği ucuz bir yıllık seçenek alıyor

Twitter yeni güncellemesi ile dikkatleri üzerine çekti

Yeni güncelleme paketine baktığımız zaman ilk dikkat çeken şey, bundan sonra Tweet’leri kaydetmenin çok daha kolay hale gelmesi. Artık herhangi bir tweeti kaydetmek ve daha sonra tekrar okumak istediğinizde, tek yapmanız gereken şey ilgili tweet kısmında bulunan kaydet tuşuna basmanız olacaktır. Aslında bu özelliğe Instagram’dan alışık olduğumuz için mantığını kavramak çok da zor olmayacaktır.

Twitter işten çıkarımlara devam ediyor

Güncelleme paketiyle birlikte gelen bir diğer yenilik ise, artık uygulamada takip edilen kişiler arasında gezinmek gibi son derece işlevsel bir özelliğin olması. Bunun için takip edilen kişilerin listelere eklenmesi yeterli olacak. Ancak söz konusu bu güncelleme paketinin şu an için yalnızca iOS kullanıcılarının beğenisine sunulduğunu Android içinse şimdilik herhangi bir tarihin telaffuz edilmediğini belirtelim.

Oppo Reno 8T serisi tüm detaylarıyla görüldü