Twitter uzun biçimli metin formatını geri getiriyor

Twitter uzun biçimli metin formatını geri getiriyor

Elon Musk Cumartesi günü yaptığı açıklamada, Twitter platformunda yakında kullanıcıların tweetlerine uzun biçimli metinler eklemesine izin verileceğini duyurdu. İşte detaylar.

Musk, işlevselliğin ne zaman geleceğini söylemedi, ancak “not defteri ekran görüntülerinin saçmalığına” son vereceğine söz verdi. Şirketin ayrıca içerik oluşturuculardan para kazanmaya yönelik ek araçlar ve platformun arama işlevinde iyileştirmeler üzerinde çalışmayı planladığını da sözlerine ekledi. Musk duyuruyu yaptıktan sonra, NBC News muhabiri Ben Collins, bir süredir zaten bu özelliğin üzerinde çalışıldığını duyurdu. “Bazı çalışanların işten çıkarmadan önce yaptığı bir sürü iş için burada kredi alıyor” ifadeleri eklendi. Gerçekten de, uygulamalardaki deneysel özelliklerle tanınan Jane Manchun Wong, yılın başında, Twitter’ın daha uzun mesajlar göndermek için bir “Makaleler” özelliği üzerinde çalıştığına dair kanıtlar duyurmuştu.

Twitter uzun biçimli metin formatını geri getiriyor

Cumartesi günü Twitter, yenilenen Twitter Blue aboneliğini desteklemek için gereken altyapının bir kısmını uygulamaya başladı. Hizmet, kullanıcıların hesaplarını doğrulamak ve daha uzun videolar yayınlama ve daha az reklam görme yeteneği de dahil olmak üzere bir dizi başka özelliğe erişim sağlayacak. Ancak bunun için ayda 8 ABD dolar ödenmesi gerekecek. Musk daha önce Twitter’ın içerik oluşturucuları desteklemek için çalışacağına söz vermişti, ancak şirketin bunu nasıl yapmayı planladığına dair ayrıntıları henüz paylaşmadı. Şirket daha fazla özelliği de yakında kullanıcılarına sunacaktır, ancak şimdilik özellikler sıra sıra eklenmeye başladı denebilir.

Oppo yeni katlanabilir akıllı telefonları üzerinde çalışıyor