Samsung katlanabilir ekranlı telefonların geleceğine güveniyor

Samsung Galaxy Z Flip fiyatı uçuk olacak!

Akıllı telefon pazarındaki önemli isimlerden biri olan Samsung, katlanabilir ekrana sahip cihazların geleceğinden hayli umutlu.

Samsung katlanabilir ekranlı telefonların geleceğine güveniyor. Katlanabilir ekranlı telefonlar söz konusu olduğunda öne çıkan iki farklı ismin olduğunu söyleyebiliriz. Bunlardan birisi Samsung, diğer de Huawei. Elbette Samsung’un bu kulvarda rakiplerine oranla biraz daha avantajlı olduğu da su götürmez bir gerçek.

Samsung Galaxy Z Fold 4 özelliği diğer cihazlara geliyor!

Son olarak Flip 4 ve Fold 4 modellerini satışa sunan Güney Koreli teknoloji devi, şimdiye kadar ki satış çizgisinden hayli memnun gibi duruyor. Peki bu süreç ne kadar devam edecek?

Samsung yetkililerine göre önümüzdeki süreçte katlanabilir ekranlı telefonların kullanımı önemli bir ölçüde artmış olacak. Bu kapsamda Samsung’un pazardaki payı da katlanarak artacak.

Samsung katlanabilir telefon

Samsung katlanabilir ekranlı telefonların geleceğine güveniyor

Son açıklanan mali tablolarda Samsung’un katlanabilir ekranlı modellerinin satışından hayli memnun olduğunu gözlemlemiştik. Görünen o ki fiyatların makul seviyelere inmesiyle birlikte insanların bu yeni teknolojiye olan talebi de artacak.

Galaxy Z Fold 4

Sızdırılan bilgilere göre Samsung önümüzdeki yıl, katlanabilir ekran teknolojisini orta segmente getirmek için kolları sıvamış durumda. Elbette bu durum ne derece verimli olur şimdiden kestirmek güç. Fakat katlanabilir ekranlı cihazların 15 bin TL civarında fiyatlardan satılması, kati suretle müşteri sayısını önemli oranda arttıracaktır. Keza hali hazırda son çıkan Flip 4 modeli bile 24 bin TL’lik bir etiketle satışta. Dolayısıyla bu cihaza herkesin ulaşması çok da kolay olmayacaktır.

Facebook hesabını geri alma (yeni yöntem)