Elon Musk tartışmalı anket paylaştı: İşte o anket ve sonuçları

Dogecoin yaratıcısı Twitter

Elon Musk tartışmalı anket paylaşımı yaptı. Onun bu paylaşımlarından sonra yeniden Twitter dünyası karıştı. İşte konuyla alakalı merak edilen bütün detaylar.

Twitter platformunda Elon Musk tartışmalı anket paylaştı ve olanlar oldu. Dünyanın en büyük girişimcileri arasında yer alan Musk, Twitter’da da boş durmuyor. Düzenli olarak çeşitli paylaşımlar yapıyor. Onun bu kadar çok dikkat çekmesini sağlayan nedense daha çok kripto paralar ile ilgili.

Musk özellikle son dönemlerde borsalar ile ilgili çok fazla paylaşım yapıyor. Onun bu paylaşımları birçok kişi tarafından sert bir şekilde eleştiriliyor. Musk, Dogecoin paylaşımlarını son dönemlerde artarsa bile onun daha önceden de bazı spekülasyon girişimleri oldu. Mesela Gamestop ve Tesla bunlar arasında yer alıyor.

Elon Musk büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi

Ünlü girişimci Musk, Twitter üzerinden paylaştığı ankette öncelikle geleceğin para biriminin hangisi olacağını soruyor. Hemen aşağıda ise 2 seçenek yer alıyor. Bunlardan ilki Dogecoin. Diğeri ise bütün kripto paralar. Yani seçenekler arasında Euro ya da dolar yer almıyor.

Elon Musk tartışmalı anket
Dogecoin özellikle son dönemlerde çok büyük bir artış yakaladı. Musk tarafından bilinçli bir şekilde desteklenen bu kripto para birimi aşırı sert yönelimler gösteriyor. Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarla bu tür kripto para birimlerini değerini arttıran ya da azaltan Musk, kimseyi umursamıyor.

Onun paylaştığı Twitter anketinden sonra birçok kişi Dogecoin seçimini yaptı. Bu nedenle anketi önde götürdüğünü söyleyebiliriz. Ona verilen tepkiler ise yine benzer şekilde komik ve eğlenceliydi. Bazıları dolar üzerinde Dogecoin sembolünü görsel şeklinde paylaştı. Bazıları ise Mars yerine buraya yatırım yapması gerektiğini söyledi.

Tüm bunlara bakıldığında Musk’ın bir yatırımcı olma ihtimali ortaya çıkıyor. Eğer onun Dogecoin yatırımı var ve bu nedenle böyle paylaşımlar yapıyorsa ceza bile alabilir. Sizce durduk yere neden Musk böylesine büyük bir Dogecoin desteği veriyor? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.