NFT çılgınlığı Musk ile devam ediyor: Bu seferki satış büyük olacak

Teknoloji sayesinde çok zengin olan insanlar

Tüm dünyayı kasıp kavuran NFT çılgınlığı Musk ile devam edecek gibi görünüyor. Twitter üzerinden paylaşılan bir müzik çok yüksek rakama satılmak isteniyor.

NFT çılgınlığı Musk tarafından da onaylandı. Dünyanın en girişimci insanlarından birisi olarak bilinen Elon Musk her seferinde gündem olmayı başarıyor. Bunu bilerek mi yapıyor bilemeyiz ama uzun süre daha gündemde kalmaya devam edecek gibi görünüyor. Peki bu defa ne yaptı da gündeme bomba gibi düştü.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde bir video 6,6 milyon dolara satılmıştı. İşin tuhaf tarafı bu video sadece 10 saniye uzunluğundaydı. Oldukça kısa olan böyle bir videonun son derece yüksek bir fiyata satılması gerçekten de akıl alır gibi değildi. Onun hemen üstüne Jack Dorsey Twitter üzerinden yaptığı ilk paylaşımını NFT ile satmıştı.

NFT çılgınlığı dur durak nedir bilmiyor

Dünyanın en ilginç teknolojileri içerisinde yer alabilecek NFT son zamanlarda fazlasıyla konuşuluyor. İnsanların dijital imza ile yüksek rakamlarda satış yapması bu teknolojiyi öne çıkardı. Musk ise Twitter üzerinden paylaştığı bir müziği NFT ile satacağını söyledi.

NFT çılgınlığı Musk

Muhtemelen yüksek miktarlarda satışa sunulan NFT imzalı işlerin çok özenli olduğunu düşünüyorsunuzdur. Ancak durum bunun tam tersi. Çok ciddi bir sanatsal değeri olmayan materyaller yüksek fiyatlarla alıcı buluyor. Musk tarafından yapılan paylaşımda bir küre ve bu kürenin hemen üzerinde NFT yazdığı görülüyor Ayrıca alt tarafta HODL ifadesi var.

Elon Musk SN10 Starship Gemisinin neden patladığını açıkladı

Elon Musk bu tweet paylaşımı için 420 milyon Dogecoin istiyor. Şu anda bunun 24 milyon TL olduğunu belirtelim. Ancak ona daha şimdiden 69 milyon dolar teklif edildi. Peki siz NFT çılgınlığı hakkında ne düşünüyorsunuz?