Twitter OnlyFans gibi olacak! Ne yaptın Elon Musk!

IBM, X platformdaki reklamlarını şimdilik askıya aldı. İşte tüm detaylar.

Twitter’ın mali durumunu düzeltmek için elinden geleni yapan Elon Musk, OnlyFans benzeri bir abonelik sistemini hayata geçiriyor.

Twitter OnlyFans gibi olacak! Ne yaptın Elon Musk! Sosyal medya platformu Twitter, yeni bir abonelik sistemi üzerinde çalışıyor. CEO Elon Musk tarafından hayata geçirilen Blue adlı ücretli abonelik sistemi sonrası, şimdi de içerik üreticilerinin platformda para kazanmasını sağlayacak yeni bir abonelik düzeni geliyor. Temel olarak OnlyFans platformundaki abonelik sistemine benzeyen bu düzen, kullanıcıların belirli fiyat aralıklarından birini seçerek, istedikleri hesaba ücretli şekilde abone olmalarına olanak sağlayacak.

Twitter gizli VIP listesi açıklandı

Aboneler, abonesi oldukları hesapların özel içeriklerine erişebilecekler. Twitter, bu yeni abonelik sistemi için Stripe ile iş birliği yaptı. Böylece kullanıcılar, Stripe üzerinden ödeme yapabilecekler. İçerik üreticileri ise 50 dolardan itibaren para kazanmaya başlayacak ve 50 bin dolara kadar olan ödemelerde yüzde 97’ye varan ödeme alacaklar.

Twitter, 'Süper Takipler'i 'Abonelikler' olarak değiştiriyor

Twitter OnlyFans gibi olacak! Ne yaptın Elon Musk!

Bu yeni abonelik sistemi, Twitter’ın kullanıcılarına daha fazla para kazanma fırsatı sunmayı hedefliyor. Sosyal medya platformu, bu yolla içerik üreticilerini teşvik ederek, daha fazla ilgi çekici içeriklerin oluşmasını sağlayacak. Ayrıca Twitter, bu yeni düzen sayesinde gelirlerini artırmayı hedefliyor.

Twitter hatası yüzünden insanların çıplak fotoğrafları yayınlandı

Twitter CEO’su Elon Musk, Blue adlı ücretli abonelik sistemi ile de şirketin gelirlerini artırmayı hedeflemişti. Blue aboneleri, yorum ve tweetlerde ön plana çıkıyor, onaylı rozet sahibi oluyor ve reklamsız bir deneyim yaşayabiliyorlar. Twitter bu yeni abonelik düzeni ile içerik üreticilerini de düşünerek, daha fazla kazanç sağlamayı amaçlıyor. Twitter OnlyFans gibi olacak! Ne yaptın Elon Musk!

Pixel 7a kutu tasarımı da sızdırıldı