Pixel 7a kutu tasarımı da sızdırıldı

pixel 7a

Her yeni gün, yeni bir Pixel 7a sızıntısının ortaya çıkmasını sağlıyor gibi görünüyor. Son haftalarda, Google Pixel 7a’nın Kanada fiyatı kamuoyuna açıklandı ve cihazın tamamı özellikleri de piyasaya çıkmadan önce açıklandı.

Pixel 7a kutu tasarımı da sızdırıldı. Şimdi ise Pixel 7a‘nın açılış resimleri çevrimiçi ortaya çıktı. Bu sızdırılan resimler, resmi çıkışın sürprizini bozmasına rağmen, teknoloji tutkunları ve Pixel hayranları arasında heyecan ve beklenti yarattı.

Google Pixel 7a

Arctic Blue, Google’ın Pixel için daha önce görülmemiş bir renk tonu Arctic Blue renk tonu özellikle Google için bir ilgi noktasıdır çünkü bu renk ilk kez kullanılıyor. Arctic Blue renk adı oldukça uygun görünüyor, çünkü mavi tonu geleneksel mavi renge göre oldukça soluk. Renk, gerçekten kutup buzunun benzerliğini yansıtıyor ve daha çok beyaz tonlu mavi bir renk tonu. Zaman, insanların yeni renk tonuna nasıl yanıt vereceğini gösterecektir.

Google Pixel 7a 3

Pixel 7a kutu tasarımı da sızdırıldı

Öte yandan, Carbon rengindeki Pixel 7a, daha önce piyasaya sürülen geleneksel siyah Pixel tonlarına benziyor. Ancak, bu sefer siyahlar daha koyu, ancak orta derecede telefon resimlerinden anlamak zor. Ayrıca, Arctic Blue pixelin hangi tür bir arka yüzey kaplaması olduğu belirsizdir.

pixel 7a

Google Pixel 7a Yaklaşan Google Pixel 7a, 90Hz yenileme hızına sahip 6,1 inç FHD+ OLED ekranı, Google’ın kendi geliştirdiği Tensor G2 yonga seti, 8 GB LPDDR5 RAM ve 128 GB dahili depolama alanı ile güçlendirilmiş olarak bekleniyor. Akıllı telefon, 64MP OIS destekli arka kameraya ve 12MP ultra geniş açılı kameraya, 10,8MP ön kameraya ve 4.400mAh bataryaya sahip olacak ve 20W kablolu ve kablosuz şarj desteği sunacak. İşletim sistemi olarak Android 13’ü çalıştırarak, olağanüstü bir orta seviye seçeneği sunacak. Cihazın 10 Mayıs lansman tarihine yaklaştıkça sızıntıların sayısının artması bekleniyor, bu yüzden takipte kalın. Pixel 7a kutu tasarımı da sızdırıldı.

YouTube Music’te podcast dönemi başlıyor