Twitter kullanıcıları bu kararla şok oldu!

Twitter yeni özelliğini duyurdu

Popüler sosyal medya platformu Twitter, henüz test aşaması sonlanmamasına rağmen kullanıcılardan çok olumlu geri bildirimler gelen yeni özelliğini kullanımdan kaldırma kararı aldı.

Twitter kullanıcıları bu kararla şok oldu! Geçtiğimize yıla damga vuran en önemli teknoloji haberlerinin başında kuşkusuz Twitter’ın Elon Musk tarafından satın alınması geliyordu. Neredeyse her gün bir şekilde gündeme gelen bu ikili, Elon Musk’ın hedefine ulaşmasıyla başka bir seviyeye geçiş yaptı. Twitter’ın Elon Musk’ın şahsi oyuncağı haline gelmesiyle birlikte artık kendi işlerine daha çok zaman ayıracağı düşünülürken, uzunca bir süre bu beklentinin tam aksi olaylar yaşandı ve popüler platform işten çıkarma, ofis düzeni, skandala dönüşen mavi tik olayları gibi oldukça farklı konularla adından bahsettirdi.

Twitter işten çıkarmaları abarttı

Ancak gelinen noktada artık Elon Musk ve Twitter ikilisinin kendi işlerine bakmaya başladığı anlaşılıyor. Nitekim son zamanlarda Twitter’ın adını hep yeni özelliklerle duymaya başlamamız da bu durumun bir göstergesi. Ancak Mavi Kuş’u bugün gündeme taşıyan olay, yeni bir özellik değil tam tersi uzun süredir denenen bir özelliğin kullanımdan kaldırılması oldu.

Twitter 'Sizin İçin' özelliğini yeniledi

Twitter kullanıcıları bu kararla şok oldu!

Geçtiğimiz yılın ikinci çeyreğinde kullanıma sunulan ve “CoTweet” adı verilen özellik uzunca bir süredir Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Türkiye’de test aşamasına tabi tutuluyordu. Bu özellik sayesinde Twitter kullanıcılarının istedikleri tweeti istedikleri kişiyle birlikte ortak olarak göndermelerine imkan tanınması, özelliğin kısa sürede popüler olmasını sağladı.

Twitter, siyasi reklam yasağını kaldırdı

Bununla birlikte geçtiğimiz saatlerde yapılan yeni bir açıklama, artık bu özelliğin daha fazla test edilmeyeceğini ve özelliğin genel kullanıma sunulmaması kararına varıldığını ortaya çıkarttı. Tabi bu konuya ilişkin herhangi bir sebep sunmayan Twitter, CoTweet özelliğinin ilerleyen yıllarda yeniden gündeme gelebileceğini belirtmeyi de ihmal etmedi.

Cyberpunk 2077’ye DLSS 3 desteği geldi!