Twitter Çevreler özelliği kullanıma sunuldu

Twitter, iki hesabın bir tweet'i birlikte yazmasına izin verecek!

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamalarından biri olan Twitter, her geçen gün özelliklerine bir yenisini daha eklemeye devam ediyor.

Twitter Çevreler özelliği kullanıma sunuldu. Twitter denildiğinde yakın zamana kadar akıllarda onlarca farklı imge beliriyordu. Bununla birlikte sosyal medya devi, son günlerde varsa yoksa Elon Musk’ın hamleleriyle hatırlanır oldu. Bilindiği üzere önce ünlü milyarder tarafından hisselerinin bir bölümü alınan daha sonra ise tamamıyla Elon Musk’ın kontrolüne geçen Twitter için artık yeni bir dönem başladı diyebiliriz.

Twitter Çevreler özelliği

Ancak diğer taraftan ünlü sosyal medya sitesinin kendini geliştirmeye devam ettiğini de söyleyebiliriz. Özellikle son 2 yıldır birçok önemli özelliği kullanıcılarının beğenisine sunan Twitter, bugün de bambaşka bir yeniliğin test edildiğini duyurdu.

Twitter Çevreler özelliği

Twitter Çevreler özelliği kullanıma sunuldu

Yapılan açıklamaya göre, bundan sonra kullanıcılar istedikleri paylaşımlarını sadece seçtikleri kişilerin görmelerini sağlayabilecekler. “Çevreler” adı verilen bu yeni özellik akıllara Instagram’ın “Yakın Arkadaşlar” özelliğini getirdi. Böyle düşünenler haksız da sayılmazlar çünkü bu iki özelliğin çalışma mantığı neredeyse bire bir aynı.

Twitter Çevreler özelliği

Hala test aşamasında olan bu özellik genel kullanıma açıldıktan sonra, kullanıcılar tweet’lerini 150 kişiye kadar belirli bir grubun etkileşimine açık şekilde paylaşabilecekler. Sadece seçilen kişiler tarafından görülebilen ve yanıtlanabilen bu paylaşımlar Twitter’ı daha kullanışlı bir platform haline getirecek.

Şu an hala test aşamasında olan yeni özelliğin tam olarak ne zaman herkesin kullanımına sunulacağı bilinmezken, Twitter’a yakın kaynaklar 150 kişilik sınırlamanın da yeniden gözden geçirilip sayının arttırılabileceğini belirtiyor.

Bu kripto para birimi sert düşüş yaşayabilir: Analistler uyardı