Twitter yorum beğenme özelliğine odaklanıyor: Yeni değişiklikler geliyor

Twitter "Topluluklar" özelliği Android'e geldi

Twitter yorum beğenme özelliği ile ilgili bazı çalışmalar yürütüyor. Bu çalışmalar sonucunda bir paylaşımı hem beğenme hem de beğenmeme gibi bir özellik gelecek.

En yaygın kullanılan sosyal medya platformları içerisinde yer alan Twitter, yorum beğenme özelliğini getiriyor. Geçen yıl bu özellik küçük bir kullanıcı kitlesi tarafından test edilmişti. Şirketin uyguladığı bu yöntem ile birlikte yorumların kalitesinde artış yaşandığı söylendi.

Aslına bakacak olursak sistem son derece basit. Twitter tarafından geliştirilen bu yeni sistem ile birlikte bir paylaşıma yapılan yorumlar değerlendiriliyor. En fazla beğenmeme alan yorum alt sıralara gönderiliyor. Böylece kullanıcıların genel olarak beğenmediği yorumlar alt bölümde yer alacak.

Twitter yorum beğenme güncellemesi

ABD’li sosyal medya devi Twitter bu yeni güncelleme ile birlikte rahatsız edici ve alakasız yorumların filtrelenmesini sağlamak istiyor. Twitter tarafından yapılan açıklamalarda testin sonuçları son derece olumlu gelmişti. Bu durum şirketin testi daha fazla kişiye ulaştırma amacını ortaya çıkardı.

Twitter yorum beğenme

Twitter tarafından kullanıcılara sunulan bu yeni özellik ile birlikte yorumları beğenmeme hakkı ortaya çıkacak. Böylece birçok kişi tarafından beğenilmeyen yorumlar alt sıralara gönderilecek. Yorumu yapan kişinin rencide olmaması için bu yoruma verilen beğenmeme ifadeleri gösterilmeyecek.

Reddit, Twitter gibi NFT kullanıcı profil resimlerini test ediyor

Twitter yorum beğenme ve beğenmeme özelliği bugünlerde daha fazla kişi tarafından kullanılabilir hale geldi. Belki de bu yeni özellik sizin de kullanmanız için açılmış olabilir. Peki sizce Twitter bu konularda daha başka ne tür değişiklikler yapmalı? Konuyla ilgili fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.