Bu kripto para birimi sert düşüş yaşayabilir: Analistler uyardı

Kripto paralar Kripto para

Bu kripto para birimi ile ilgili analistler önemli bazı uyarılarda bulundu. Onlara göre çok sert bir düşüş gelebilir. İşte konuyla ilgili merak edilen bütün ayrıntılar.

Alanında uzman analistler tarafından yapılan açıklamalara göre bu kripto para birimi beklenmeyen bir şekilde düşüş yaşayabilir. 2022 yılında yatırımcısına çok yüksek miktarlarda kazanç sağlayan bu dijital varlık uçurumun kenarında deniliyor. Fakat bir diğer analist grubu ise düşüşün geleceği konusunda o kadar emin değil.

Bu kripto para birimi

Dijital varlıklar içerisinde önemli bir yere ulaşmayı başaran GMT aniden yükseldi. Açıkçası kimse onun böylesine hızlı bir şekilde yükselmesine anlam veremedi. Yaptığı hızlı tırmanışlar ile birlikte 2 milyar dolarlık mevcut piyasa değerine ulaştı. Coinbase listelemesi ile birlikte çok daha yüksek seviyelere doğru çıkış yaptı.

Bu kripto para birimi ani düşüş görebilir

Son birkaç haftadır ortaya çıkan haberlere rağmen fiyatı 3,21 dolar düzeyini aşamadı. Bu kripto para birimi 4,04 dolarda en yüksek seviyesini gördü. Ne yazık ki onun daha fazla yukarısına çıkamadı. Analistler tarafından yapılan açıklamalara baktığımızda bu dijital varlığın ani bir geri çekilme ile 2,8 dolara kadar gerileme ihtimali olduğu söyleniyor.

Bu kripto para birimi

Özellikle oyun tokenleri diğerlerine göre çok daha fazla kazanç sağlıyor. GameFi olarak adlandırılan bu tür kripto para birimleri aynı zamanda NFT olarak kullanılabiliyor. Değerlerini artırmalarının en önemli sebepleri ise daha çok bunlardan oluşuyor. Mesela son dönemlerde fiyatı binlerce kat yükselmeyi başaran GUARD token bunlardan sadece bir tanesi.

Coinbase CEO’su: “10 yıl içinde 1 milyar kişi kripto para kullanıyor olacak”

Kripto paralarda özellikle oyun tokenlerinin son dönemlerin yıldızı olduğunu görüyoruz. Bu tür kripto para birimleri düşmeden çok hızlı bir şekilde yükselebiliyor. Bitcoin ile korelasyonuna baktığımızda pozitif ayrıştığını görüyoruz. Konu ile ilgili gelişmeler geldikçe hızlı bir şekilde aktarmaya devam ediyoruz.