Twitter yeni mesaj gönderme özelliği büyük dikkat çekecek: Uygulama kolaylaşıyor

Twitter için Türkiye'ye temsilci atama konusunda son durum

Dünyanın en büyük sosyal medya platformları içerisinde yer alan Twitter yeni mesaj gönderme özelliği ile birlikte dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Hadi gelin hem bu özelliğe hem de diğer detaylara birlikte göz atalım.

Sosyal medya platformları genellikle yeni özellikler denemeyi seviyor. Böylece kullanıcıların memnuniyeti en üst düzeye çıkarılmak isteniyor. Gelen son detaylara göre Twitter yeni bir sistem deniyor. Şirket yıllardır istenen bir özelliği sonunda herkese göndermeye başlayacak. Bu yeni özellik sayesinde çoklu doğrudan gönderme dönemi başlıyor.

Normal şartlarda herhangi bir tweeti veya içeriği mesaj olarak göndermek için grup oluşturmanız gerekiyordu. Bu birçok kullanıcı için gerçekten de fazlasıyla zahmet verici. Ancak yeni bir özellik ile birlikte böyle bir zorunluluk kalmayacak. İstediğiniz herkese çoklu olarak doğrudan mesaj gönderebileceksiniz.

Twitter yeni mesaj gönderme özelliği ne zaman geliyor

Ünlü yazılım analisti Jane Manchun Wong tarafından yapılan bazı çalışmalara göre Twitter çoklu mesaj gönderme özelliği getiriyor. Tersine mühendislik yöntemi sayesinde bu özellik keşfedildi. Yıllardır devam eden bir tartışma böylece yavaş yavaş son bulacak gibi görünüyor.

Twitter yeni mesaj gönderme

Burada asıl problem yeni özelliğin ne zaman kullanıcılara sunulacağı henüz test aşamasında bile olmayan bu özellik ne yazık ki kısa bir süre içerisinde kullanıcılara sunulmayabilir. Ancak neredeyse tüm sosyal medya platformlarında yer alan özelliğin Twitter uygulamasına hızlıca gelmesi büyük avantaj yaratacaktır.

Trump, Twitter, Facebook ve Google’a dava açıyor

Özelliğin gelmesi ile birlikte tek bir mesaj birçok kullanıcıya gönderilecek. Twitter böylece ayrı ayrı mesajları göstermek zorunda bırakmayacak. Peki sizce Twitter tarafından getirilecek bu yeni özellik kullanıcıları tatmin edebilecek mi? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.