Instagram TikTok’un video düzenleme özelliğini alabilir

Instagram TikTok

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Instagram TikTok’un video düzenleme gibi son derece kritik bir özelliğini alma ihtimaline sahip. İşte Instagram ile ilgili kritik haberimizin detayları.

Dünya genelinde TikTok platformunun yarattığı ayrım kadar hiçbir kuruluş ayrım yaratmıyordur. Kimileri bu platformu çok severken bazıları ise adeta nefret ediyor. Instagram ise daha çok TikTok kullanıcılarının kendi platformunda toplanmasını istiyor.

Instagram TikTok’un video düzenleme özelliğiyle popülerliğini arttıracak

Mark Zuckerberg çok hırslı bir şirket politikası yürütüyor. Bu nedenle bazı çevreler tarafından çok sert eleştirilse bile genellikle girdiği her rekabeti kazanma odaklı çalışıyor.

TikTok uygulama ozelligi

Bu şirket politikasının sonucu olarak Instagram, TikTok platformunu bitirmek istiyor. Bu nedenle de öncelikli olarak kuruluşun en önemli özelliğini almak istiyor. Bu özellik elbette video düzenleme özelliğidir. Jane Manchun Wong isimli bir yazılım mühendisi tersine yazılım tekniği ile birlikte Instagram tarafından yeni getirilecek video düzenleme özelliği olduğunu gördü.

Kısa bir süre içerisinde Instagram platformunun bu özelliği getirmesi bekleniyor. Böylece Instagram, TikTok’un video düzenleme avantajını kazanacak ve platformu bitirebilecek. En azından Instagram böyle bir plan kurdu diyebiliriz. Peki sizce Instagram amacına ulaşabilecek mi? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Instagram like sayılarını gizlemekte çok ciddi