Twitter Blue ayrıcalıkları yenilendi! İşte yenilikler

Twitter "Sizin İçin" arayüzü, masaüstü kullanıma sunuluyor

Twitter Blue, Elon Musk’ın satın almasının ardından paralı bir hizmet haline gelmişti. Bu kapsamda çok tepki toplayan platform şimdi bazı yenilikler ekledi. İşte detaylar.

TechCrunch tarafından tespit edilen güncellenmiş bir özellik listesine göre Twitter Blue, aboneler için “konuşmalarda öncelikli sıralamalar” ve 60 dakikaya kadar video yükleme dahil olmak üzere yeni avantajlar sağladı. Her iki özellik de Elon Musk tarafından geçen ay ayda 8 dolar ödeyen Blue abonelerinin “yanıtlarda, bahsetmelerde ve aramada öncelik” ve uzun videolar yayınlama yeteneği alacağını söylediğinde vaat edilmişti.

Twitter Blue ayrıcalıkları yenilendi! İşte yenilikler

Destek sayfasında “bu özellik etkileşimde bulunduğunuz Tweetlerdeki yanıtlarınıza öncelik verir” ifadesi ile yanıtlandı. Twitter Blue aboneleri artık bir tweet flood’unda en iyi yanıt olarak görünecek. yda 8 ABD doları ödeyen kullanıcıların yanıtlarda her zaman en üstte görünüp görünmeyeceği veya veya faktörlerinin de kullanılıp kullanılmadığı net değil.

Twitter desteği, daha önce öncelik sıralamalarının “dolandırıcılık, spam ve botların görünürlüğünü azaltmaya yardımcı olacağını” söyledi. Ancak bazı kullanıcılar, yeni sistemin ödeme yapmayan kullanıcılar için deneyimi azaltacağı veya ücretli önceliğin spam gönderenlerin, trollerin ve diğerlerinin mesajlarını güçlendirmesine yardımcı olabileceği konusundaki endişelerini dile getirdi.

Yeni video kuralları, uzunluğu 10 dakika ve 512 MB’tan 1080p çözünürlüğe kadar 60 dakika ve 2 GB’a çıkaracak, ancak yalnızca web’de – 10 dakika kuralı Android ve iOS kullanıcıları için hala geçerli.

Batarya fiyatları iyicene şişti! Akıllı telefonlardan, elektrikli otomobillere zam kapıda!