Elon Musk yine davalık oldu

elon musk

21. yüzyılın en büyük dahilerinden biri olarak gösterilen Elon Musk yine davalık olma süreçleriyle karşı karşıya. Tayland’da bir mağarada sıkışıp kalan genç futbolcuların kurtarılması ile ilgili fikirlerin ortaya atılması her şeyin başlangıcı olmuştu. İşte haberimizin detayları.

Elon Musk ile ilgili davalar değerlendirildiğinde bunun ilk olmadığı gibi son olmayacağını da söyleyebiliriz. Attığı tweetlerle neredeyse herkese sataşan Musk, bu aralar mahkeme süreçleri ile de uğraşmak zorunda kalıyor. Tesla ve SpaceX gibi dünyaca ünlü şirketlere sahip olan Musk, bu defa ağır bir kayaya çarptı.

Elon Musk yine davalık olma süreçleriyle uğraşıyor

İngiliz dalgıç Vernon Unsworth’a pedofili demesi nedeniyle kendisine hakaret davası açılan Musk, bu söylediklerinin hakaret olmadığını iddia etti. Ona göre birisine pedofili demek hakaret etmek anlamına gelmiyor.

Elon Musk dava

Davanın ayrıntıları incelendiğinde, onunla ilgili yalnızca hakaret davası değil aynı zamanda bir daha twitter üzerinden kimseye hakaret etmemesi ile ilgili de dava açıldığı söyleniyor. Tesla kurucusunun twitter konusunda da başı birçok kez derde girdi. Tesla hisseleri ile ilgili yanlış bilgileri twitter üzerinden paylaşan Musk, ABD merkezli piyasa düzenleyiciler tarafından davalık olmuştu.

Bundan kısa bir süre önce Fortnite oyunu kurucularına da twitter üzerinden oyunu satın alıp sonra da sileceğini ifade etmişti. Görünen o ki Tesla kurucusu, uzun bir süre daha twitter üzerinden başını belaya sokmaya devam edecek.

Elon Musk Çin’e özel Tesla modellerini resmen doğruladı!