Twitter altyazı özelliği ne zaman gelecek?

Twitter sorgulama altında

Elon Musk satın almadan önce Twitter’ın en büyük projelerinden birisi video içeriklere alt yazı desteği sunmaktı. Peki bu destek ne oldu? Elon Musk bu özelliği tamamen rafa mı kaldırdı? İşte tüm detaylar.

Twitter altyazı özelliği ne zaman gelecek? Twitter, özellikle son bir yıldır platform üzerinde yaptığı yenilikler ile öne çıkıyor. Neredeyse her ay yeni bir özelliği test ederek kullanıcıların kullanımına sunan ünlü sosyal medya sitesi, son olarak ise altyazı (CC) özelliği üzerinde çalışıyor.

Twitter, yeni bir özelliği daha ücretli yapacak

Sosyal medya devi tarafından yapılan açıklamayla duyurulan yeni özellik, video içeren paylaşımları ilgilendiriyor. Bundan sonra altyazı desteği bulunan bir video ile karşılaşan Twitter kullanıcıları, videonun sağ üst köşesine yerleştirilecek olan CC butonunu kullanarak videonun altyazı özelliğini açıp kapatabilecekler.

Twitter 'Sizin İçin' özelliğini yeniledi

Bu özelliğin platformu çok daha işlevsel hale getireceği kesin. Ancak şu an için bu özelliği sadece bazı iOS kullanıcıları için servis edildiğini, önümüzdeki günlerde ise hem geri kalan iOS kullanıcılarının hem de Android kullanıcılarının yeni özelliği denemeye başlayabileceğini hatırlatalım.

Twitter işten çıkarmaları abarttı

Twitter altyazı özelliği ne zaman gelecek?

Öte yandan Twitter’ın gündemini meşgul eden bir diğer konu olan “Elon Musk” mevzusu ise bilinmezliğini korumaya devam ediyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl dünyanın en zengin insanı Elon Musk’ın Twitter’ın bütün hisselerini satın almak için 45 milyar doları gözden çıkarttığını ortaya koymuştu. Nitekim Elon Musk’ın satın alımı sonrasında Twitter’da çok şey değişti.

Şimdi asıl merak edilen şey ise Twitter’a merakla beklenen altyazı özelliğinin gelip gelmeyeceği.

Apple kapıyı kapadı! Geri dönüş yok