Pokémon Presents etkinliği 27 Şubat’ta gerçekleşecek

Pokémon Presents etkinliği 27 Şubat'ta gerçekleşecek

Pokémon hayranlarının önümüzdeki hafta başlarında sabırsızlıkla bekleyecekleri bir şeyleri var. Pokémon Presents etkinliği 27 Şubat’ta yapılacak. İşte detaylar.

Bu canlı yayınlarda çoğu zaman olduğu gibi, Pokémon Şirketi mağazada neler olduğu hakkında çok fazla bilgi vermedi. Ancak, canlı yayının yaklaşık 20 dakika süreceğini söyledi. Resmi YouTube kanalında izleyebileceksiniz. Çok sevilen animelerden biri olarak ön plana çıkan yapımın dünya genelinde yediden yetmişe hayranı var, bu sebeple bu etkinliğin oldukça ilgi çekici olacağını söyleyebiliriz.

Pokémon Presents etkinliği 27 Şubat'ta gerçekleşecek

Pokémon Günü, serideki ilk oyunların yıldönümünü kutlayacak. Akış ayrıca Masters Ex, Unite gibi oyunların güncellemeleriyle ilgili ayrıntıları içerebilir. Bu etkinliğe özel olarak Samsung da bazı yenilikler sunacak. Şirket Pokemon temalı eşyalar sunarak dünya genelinde çok sevilen animeyi kutlayacak. Daha fazla detay da yakında eklenmeye devam edecek. Bu sebeple en sevilen animeden uyarlama oyunlardan biri olarak karşımıza çıkan Monsters Ex ya da Unite gibi oyunlar için de güncellemeler gelmesi bekleniyor.

Samsung’un Kasım ayında piyasaya sürdüğü üç adet sınırlı sayıda anime temalı aksesuar bir günden kısa sürede satıldı. Şimdi en sevilen aksesuarlar geri dönecek. Samsung’un Galaxy Z Flip4, Galaxy Watch5 ve Galaxy Buds2 Pro için animenin aksesuarları, 1996’da Japonya’da animeden uyarlanan Red ve Green video oyunlarının yayınlandığı güne denk gelen 27 Şubat Günü onuruna yenileniyor. Daha fazla detay yakında duyurulabilir.

Apple tablet kullanıcıları, yazılım güncellemelerine çok fazla ilgi göstermiyor!