Twitch, akışlara 350’den fazla yeni etiket ekliyor

Twitch, akışlara 350'den fazla yeni etiket ekliyor

Twitch, bazı marjinal topluluklarda başarısız olduğunu biliyor ve daha kapsayıcı akışlar teşvik etmek için bazı adımlar atıyor. Canlı yayın hizmeti, cinsiyet ve cinsel yönelim, etnik köken, yetenekler ve gazilik durumuyla ilgili olanlar da dahil olmak üzere çok çeşitli toplulukları yansıtan 350’den fazla kanal etiketi ekliyor.

Twitch, kullanıcıların akışlarını yayınlayabilecekleri, video akışlarını izleyebilecekleri ve video oyunları hakkında konuşabilecekleri San Francisco merkezli sosyal video tabanlı bir platform. Bununla birlikte, Twitch öncelikle video oyunlarıyla ilgili, ancak uygulaması bunun ötesine geçmiş durumda. Platform kendisini daha da geliştirecek özellikler ekliyor. Artık platformda sdece konuşmak istediğiniz toplulukla tam olarak eşleşen akışları bulmak için bir etiket aramanız gerekecek. Etiketler önümüzdeki hafta piyasaya sunulacak.

Twitch, akışlara 350'den fazla yeni etiket ekliyor

Twitch, etiketleri topluluğun yanında geliştirmek için GLAAD ve AbleGamers gibi kuruluşlarla birlikte çalıştığını söyledi. Site, UserVoice önerilerini de kabul edecek ve en popüler önerileri her hafta gözden geçirerek potansiyel olarak daha sonra ekleyecek. Twitch platformundaki trollerin etiketleri kötüye kullanarak yayıncıları taciz edebileceğinin de farkında. Bunu yapanlar şirketin nefretle mücadele politikası uyarınca cezalandırılacak. Etiketler platformu daha sempatik hale getirebilir. Eleştirmenler, örneğin Twitch’in nefret ve tacizi engellemek için ılımlılık araçlarına yatırım yapması gerektiğini savundu. Bu son hareket, izleyicilerin dost canlısı akışlar aramasına yardımcı olabilir. Ayrıca daha genel kategoriler altında toplanmak zorunda kalan toplulukları teşvik edebilir.

XPG Spectrix 520G 500GB SSD ile hız ve güven bir arada