Samsung TV reklamları Apple iPhone 12 Pro Max Kamera ile dalga geçti

Samsung TV reklamları Apple iPhone 12 Pro Max Kamera ile alay ediyor

Akıllı telefon markalarının zaman zaman birbirleriyle dalga geçmesi alışılmadık bir durum değil. Samsung bunu geçmişte de özellikle rakibi Apple’a karşı yaptı. Şimdi şirket, yeni TV reklamlarında son teknolojiye sahip iPhone 12 Pro Max’in kamerasıyla dalga geçti.

Son zamanlarda, Güney Koreli teknoloji devi ABD’de yeni TV reklamları yayınladı ve hatta bu reklamları kendi resmi YouTube kanallarında da paylaştı. Bu reklamlarda, markanın mevcut üst düzey amiral gemisi Samsung Galaxy S21 Ultra ile Cupertino merkezli dev iPhone 12 Pro Max’in karşılaştırdığı görülebilir. Reklamlar, iPhone’u utandıracak senaryoları ve öne çıkan kamera özelliklerini dikkatlice seçiyor.

Samsung’un yeni can alıcı noktası, “Telefon yükseltmenizin eski sürüme geçirilmemesi gerektiği” idi ve şirket bunu reklamlarda açıkça sergiledi. İlk reklam, bir peynirli sandviçi yakaladıkları bir sahnedeki iki cihazı karşılaştırıyor. Burada Galaxy S21 Ultra, daha yüksek 108 megapiksel çözünürlüklü sensörü sayesinde iPhone 12 Pro Max’e kıyasla çok daha yüksek ayrıntı derecesini koruyor. İkinci reklam, bir yakınlaştırma testi olduğu için Apple iPhone’u aşağılamada daha da ileri gidiyor.

Samsung TV reklamları Apple iPhone 12 Pro Max Kamera ile alay ediyor

Hatırlatmak gerekirse Samsung Galaxy S21 Ultra, arka kamera modülünde 100x yakınlaştırma lensine sahip. Bu, iPhone’un sunduğu basit 12x büyütme ile karşılaştırıldı ve ayrıntılar açısından cihazın korkunç sonuçlar elde etmesine neden oluyor. Karşılaştırmalar kesinlikle Galaxy S21 Ultra’yı tercih edecek şekilde düzenlenmiş olsa da, Apple’ın yeni teknolojiyi benimsediği daha yavaş hız ortada. Şu anki yüksek son modeli 2020 / 2021’de bile özel bir yakınlaştırma lensi sunmuyor. İşte ilgili video:

Realme X7 Max 5G 31 Mayıs’ta geliyor