Twitch Hikayeler özelliği için kolları sıvadı

Twitch Hikayeler özelliği için kolları sıvadı

Oyuncuların çok sevdiği Twitch şimdi Hikayeler özelliği için kolları sıvadı. İşte tüm detaylar.

Twitch en çok oyuncuların sevdiği bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Binlerce insan tarafından tercih edilen uygulama şimdi bazı özellikler ekliyor. Snapchat ile başlayan Hikayeler furyası her uygulamaya sıçradı, bunlara Twitch de dahil. Tıpkı TikTok ile kısa formatlı videoların başlaması gibi Snapchat ile de Hikayeler özelliği başladı. Oyuncuların en sevdiği platform bu Cumartesi günü kendi kullanıcılarının bu yılın sonlarından itibaren Hikayeleri kaydetmeye başlayabileceklerini duyurdu. TwitchCon Paris etkinliğinde uygulama, geçici medya formatını Ekim ayında kullanıma sunmayı planladığını söyledi. Hikayeler geldikten sonra uygulamanın mobil uygulamasının Takip Edilenler sayfasında yayınlanacak ve burada Twitch’in Topluluk Kurallarına ve otomatik güvenlik sistemlerine tabi olacaklar. Ek olarak, içerik oluşturucular, Hikayelerinin görünürlüğünü yalnızca onları takip edenlerle sınırlama seçeneğine sahip olacak.

Twitch Hikayeler özelliği için kolları sıvadı

Hikayeler, uygulamanın Cumartesi günü duyurduğu birkaç özellikten biri. Sonbaharda şirket, içerik oluşturucuların akış yapmadıkları zamanlarda bile izleyicilerini büyütmelerini kolaylaştıracağını vaat ettiği yeni bir Discovery Feed’i tanıtmayı planladığını söyledi. Hikayeler gibi, Keşif Akışı da şirketin mobil uygulamasında yayınlanacak ve canlı ve kayıtlı içerik içerecek.

Uygulama, özelliği 2023’ün sonlarında daha geniş kullanıcı tabanına sunmadan önce, Discovery Feed’in sınırlı testini gerçekleştirmeyi planlıyor. Şirketin üzerinde çalıştığını söylediği diğer özellikler arasında, platformun yerleşik klip düzenleyicisindeki iyileştirmeler yer alıyor. Önümüzdeki ayın sonlarına doğru araç, içerik oluşturucuların dikey videoları doğrudan TikTok’a aktarmasına olanak tanıyacak.

IVECO eDaily 153 tondan fazla yük çekerek GUINNESS DÜNYA REKORU kırdı