Xiaomi, MIJIA Ultra Robot Süpürgeyi piyasaya sürdü

Xiaomi , MIJIA Ultra-ince Robot Süpürge’nin piyasaya sürülmesiyle ev robot elektrikli süpürge serisini genişletti . Ürün, 5.5cm gövde kalınlığıyla önceki modellere göre en ince model olma özelliğini taşıyor. Ayrıca, ince yapının engellemediği birkaç birinci sınıf özellik ile birlikte geliyor.

MIJIA Ultra-ince Robot Süpürge, zeminde engellerden kaçınmak için popüler LiDAR teknolojisini kullanıyor. İnce yapının bir sonucu olarak, vakum, evde ulaşılması zor yerlere gidebilir. Xiaomi, ürünün tasarımından önce bazı araştırmalar yaptığını iddia ediyor. Böyle bir araştırma gösteriyor ki, vakum yüksekliği 6 cm içinde kontrol edilirse, mobilya tabanının% 80’inden fazlası temizlenebilir. İlginç bir şekilde, araştırma ayrıca geleneksel robot süpürgelerin minimum sınırının temelde 8 cm’nin üzerinde veya hatta daha yüksek olduğunu ve Çin’deki çoğu evde mobilyanın alt kısmının yüksekliğinin yaklaşık 7 cm olduğunu gösteriyor. Böylece, bu yeni elektrikli süpürge tuhaf bir sorunu çözüyor.

x3

Aynı zamanda görsel navigasyon yeteneklerine yardımcı olan bir ToF sensörü ve bir ön kamera da barındırır. Robot vakumu ayrıca tarama aralığında dört kat artış ve haritalama doğruluğunda beş kat artış sağlar. Cihaz bir süre kullanıldıktan sonra otomatik olarak bir bölge haritası oluşturuyor.

MIJIA Ultra-ince Robot Vakum, biri 500 ml büyük kapasiteli iki set toz kutusuna sahiptir. Ayrıca 200 mL toz kutusu ve 220 mL su tankından oluşan ikisi bir arada çekmece kombinasyon tasarımı da mevcuttur. Bu tasarımlarla, kullanıcılar süpürme ve paspas entegrasyonu ve süpürme ve paspas işlevlerini ayırma arasında geçiş yapabilme özelliğine sahip.

Ayrıca, robot vakumu, 2000Pa’lık ultra büyük bir emme kuvveti sağlayan fırçasız bir motorla donatılmıştır. Ultra ince ana akım emme başlığı tasarımıyla karşılaştırıldığında, döner fırça tasarımı tiftik, parçacıklar ve saç gibi yaygın çöpleri derinlemesine emer. Kirin yoğunluğuna göre emiş gücü 4 kademede derecelendirilebilir. Süper güçlü seviye halıları ve diğer kirli alanları emmek için ideal iken, taban seviyesi daha az gürültüye sahip.

x2 1

Diğer Xiaomi akıllı ürünlerinde olduğu gibi, MIJIA Ultra-ince Süpürme ve Paspaslama Robotu (eğer biz onu çağırırsak) MIJIA uygulaması aracılığıyla uzaktan da kontrol edilebilir. Elektrikli süpürge, evde kimse yokken özel bir temizleme moduna geçecek şekilde de ayarlanabilir. Robot vakum, XiaoAI sesli komut istemi aracılığıyla diğer ev aletlerini kontrol etmek için de kullanılabilir. Şu an için robotun ücreti 370 dolar civarında satılıyor.

OnePlus Watch Cyberpunk 2077 zamanı!