Twitch çıplaklık hakkında yeni sınırlama getiriyor

Twitch çıplaklık hakkında

Dünyanın en çok takip edilen yayın platformlarından birisi olarak bilinen Twitch çıplaklık hakkında ilginç kurallar getirmeye başladı. Amazon tarafından yönetilen bu platform son günlerde çıplaklık ile ilgili çok fazla tepki alıyordu.

Bildiğiniz üzere tüm sosyal medya platformlarında mahremiyet ile ilgili sürekli olarak açıklamalar yapılıyordu ve sonunda Twitch çıplaklık hakkında bazı adımlar atacağını söyledi. Instagram başta olmak üzere neredeyse bütün platformlarda çıplaklık hakkında defalarca uyarlar geldi. Özellikle de fenomenlerin daha fazla tanınmak için yaptıkları paylaşımlar genellikle çıplaklık içerebiliyordu. Twitch ise bu konuda önemli bir karar aldı.

Twitch çıplaklık ile ilgili sertleşiyor

Platform tarafından yapılan açıklamada bundan sonra bazı konularda çok ciddi sınırlamalar getirildiği söylendi. Özellikle de göğüs uçlarını gösteren veya kalçasını belirgin bir şekilde izleyicilerin gözüne sokan kişiler ile ilgili sınırlama getiriliyor.

Twitch çıplaklık hakkında yeni

Mahremiyet her zaman için en tartışmalı konulardan bir tanesi olmuştur. Kimin hangi niyetle neler paylaştığı tam olarak bilinmediği için sosyal medya platformları müdahale etmekte zorluk çekiyor. Twitch bu konuda en radikal kararlar alan şirketler içerisine girdi. Platforma getirdiği yeni kurallara göre artık meme veya popo gibi bölümler çok net bir şekilde gösterilmeyecek.

250 bin dolarlık kripto para çalındı

Platform, bazı konularda esneklik göstereceğini söyledi. Örneğin eğer vücut sanatı üzerine çalışan bir sanat yayıncılığı yapılıyorsa, buna izin verilecek. Ayrıca sahil veya gündelik yaşam içerisinde çekilen yayınlar ile ilgili de sınırlama yapılmayacak.