Twitch’e Farklı Abonelik Ücretleri Geliyor

twitch

Son dönemlerde gerek e-spor dalında gerekse bireysel kullanıcılar tarafından büyük bir yükselişte olan Twitch, 4.99$’lık abonelik sistemine farklı ücretlendirmeler eklemeyi planlıyor. Peki farklı abonelik ücretlerinin avantajları ne olacak ? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Bilindiği üzere Twitch, oyun canlı yayınları yapılan bir platform olarak akıllarda kendine yer edindi. Belirli kategoriler üzerinden yayınlar yapmayı seçen kullanıcılar aynı zamanda buradan para kazanma imkanına da sahip. Gerek izleyen kişilerin yolladığı bağışlar gerekse Twitch üzerinden abone olan kullanıcıların sağladığı destek birçok yayıncıya geçim kaynağı olarak geri dönüyor. Sadece eğlence için yapan yayıncıların yanında bunu gerçekten kendisine meslek edinmiş yayıncılar da var. İzleyici kitlesinin birçoğunu League of Legends oyunu sayesinde kazanan Twitch, bazı yayıncılara abonelik hizmeti sunuyor. 4.99$ gibi bir ücret ödeyerek izlediğiniz yayıncılara maddi destek olabiliyorsunuz. Twitch’in de kendi yaptığı bir kesinti buluyor tabii. Şimdi ise firma abonelik sistemine daha pahalı seçenekler getirmeye hazırlanıyor.

Bu sistemde destek olmak istediğiniz yayıncılara 9.99$ veya 24.99$ gibi daha büyük ücretler ödeyerek daha fazla destek olmanız amaçlanıyor. Bu seçenekler ile abone olan kullanıcılar Twitch chat’inde kullanmak üzere yayıncının onlara sağladığı simgelerin yanında bir yeni simge daha kazanacak. Ayrıca yayını reklamsız izleme ve tüm izleyicilerin görebileceği bir mesaj atma hakkına sahip olacağını da belirtelim. Bunun yanında yayıncılar bu pahalı abone seçeneklerine özel simgeler hazırlayabilecek. Bu abonelik sisteminin yayıncılara bir diğer katkısı ise simge eklemek için ulaşacakları abone hedefini normal abonelerden daha fazla arttırması. 9.99$’lık aboneler 2, 24.99$’lık aboneler 6 abone olarak sayılacağından yayıncıların hedeflerine ulaşması çok daha kolay olacak. Konu hakkındaki görseli aşağıdan inceleyebilirsiniz.

twitch-big

Android Pay’den dev işbirliği!