TV programına çıkmadı diye karısını öldüren adama ceza

TV programına çıkmadı diye karısını öldüren adama ceza

TV programına çıkmadı diye karısını öldüren adama ceza verildi. İşte tüm detaylar.

Floridalı bir adam, karısını ev yenileme amaçlı bir TV programına katılmayı reddettiği için öldürdü. Benzeri görülmemiş bir sebepten eşini öldürdüğü için ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. 55 yaşındaki David Tronnes, altı günlük duruşmanın ardından Çarşamba günü Delaney Cooper-Tronnes’u birinci derece cinayetten suçlu bulundu. Jüri üyeleri kararı açıklamadan önce yaklaşık beş saat boyunca müzakere etti. Hakim tarafından derhal ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Eyalet savcılığına göre Tronnes, mülkünün tadilatı için binlerce dolar harcamıştı ve Zombie House Renovations adlı realite şovunda yer almayı umuyordu. Adamın hevesi evlilikte bazı zorluklara yol açtı.

TV programına çıkmadı diye karısını öldüren adama ceza

Avukatlık ofisi, Bayan Cooper-Tronnes’un programa katılmayı reddetmesinin Tronnes’u “cinayete yol açacak kadar üzdüğünü” söyledi. Kadın Nisan 2018’de çiftin Delaney Park’taki evinde, evin tadilatıyla ilgili bir anlaşmazlığın ardından dövülmüş ve boğularak öldürülmüş halde bulundu. Evlerinin yenilenmesi sırasında Tronnes garajda, karısı ise mülkteki tek yatak odalı bir stüdyoda uyuyordu. Duruşma sırasında sunulan deliller, Bayan Cooper-Tronnes’un yatak odasında öldürüldüğünü ve Tronnes’un polis olay yerine gelmeden önce ortalığı temizlemeye çalıştığını gösterdi.

Tronnes, gününü köpeklerini temizleyerek ve gezdirerek geçirdikten sonra karısını küvette bulduğunu iddia etti. Ancak bu ifade, Bayan Cooper-Tronnes’in yüz yaralanmaları ve kan kanıtlarına bakan bir tıp doktoru tarafından açıklığa kavuşturuldu. TV programına çıkmadı diye cinayet işleyen adam ömür boyu hapis cezası aldı.

Twitch, rakip yayın platformları ile eş zamanlı yayın yapılmasına izin verecek