İşkence ederek köpek öldüren adama rekor ceza!

İşkence ederek köpek öldüren adama rekor ceza!

Yavru bir köpeği işkence ederek öldüren adama rekor ceza verildi. İşte tüm detaylar.

Bir veterinerin gördüğü “en kötü” hayvan zulmü vakalarından birinde, 11 haftalık yavru köpeğine kendi “zevki” için ölene kadar işkence yapan adama rekor hapis cezası verildi. Dudley Payne, Amerikan cinsi köpeği Rocko’yu ağır kafa travması, kısmi kalça kırığı ve göz küresi sarkması gibi yaralanmalara uğratarak öldürdü. Adam Hayvan Refahı Yasası uyarınca verilen en uzun ceza olan iki yıl dokuz ay hapis cezasına çarptırıldı. Preston’un fahri kayıt memuru yargıç Robert Altham cezayı verirken şunları söyledi: “Çıkarabildiğim tek sonuç, o köpeğe ölene kadar işkence yaptığınızdır. Acı ve dehşet içinde ölmüş olmalı. Hiç pişmanlık göstermedin, çünkü bundan zevk alıyorsun.” Payne’in yalnızca altı gündür sahip olduğu yavru o kadar kötü dövüldü ki karaciğerinde yırtık kaldı.

İşkence ederek köpek öldüren adama rekor ceza!

Savunmasız köpeğin kasıklarında da sigara yanıkları ve tırnak çizikleriyle uyumlu sıyrıklar vardı. Preston Kraliyet Mahkemesi, köpeğin yardım için direkt olarak görevlilere götürüldüğünü ancak kurtarılamadığını belirtti. Otopsi, yavru köpeğin karaciğerinde yırtık, kafa travması, kısmi kalça kırığı ve tırnaklarla çizilmeye benzer sıyrıklar yaşadığını gösterdi. Ayrıca kasık bölgesinde sigara yanıkları, karnında yaralanmalar ve karaciğerinde yırtılmalar mevcuttu ve midesinin içeriğini solumuştu.

Duruşmada mahkemede okunan ifadede müfettiş Dingley, bir veterinerin kendisine bunun şimdiye kadar okuduğu “en kötü otopsi raporu” olduğunu söylediğini söyledi.

Twitch, rakip yayın platformları ile eş zamanlı yayın yapılmasına izin verecek