Organize İşler Sazan Sarmalı zirvedeki yerini korudu

Organize İşler Sazan Sarmalı

Kısa süre önce Netflix’te gösterime girmesiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Organize İşler Sazan Sarmalı geçtiğimiz hafta da en çok izlenen film olmayı başardı.

Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu yazıp, başrolünde oynadığı Organize İşler Sazan Sarmalı, vizyona girmesinin üzerinden yaklaşık olarak 2 hafta sonra Netflix’te yayınlanmıştı. Filmin daha vizyondayken Netflix’te yayınlanması bazı kesinlerden övgü alırken, bazı kesimler ise bu durumu sert bir dille eleştirmişti.

Organize İşler Sazan Sarmalı yerini korudu!

Netflix’te gösterime girmiş olmasına karşın sinema salonlarındaki varlığını da sürdürmeye devam eden Organize İşler Sazan Sarmalı geçtiğimiz hafta da en çok izlenen film olmayı başardı.

Çıktığı günden bu yana zirveyi kimselere bırakmayan Organize İşler 2, geçtiğimiz hafta sonu 155.137 seyirci tarafından izlendi. Film toplamda 3.232.777 izleyiciye ulaşmış oldu. Görünen o ki eğer film Netflix’te biraz daha geç gösterime girseydi bu izleyici sayısı şimdilerde rahat bir şekilde 4 milyonu geçebilirdi.

Geçen hafta en çok izlenen filmler

Öte yandan, geçtiğimiz hafta en çok izlenen diğer filmler ise şu şekilde listelendi. Hep Yek 3 Titrettin Beni 103.595 izleyiciyle ikinci sırada yer aldı. Bir Aşk İki Hayat 101.159 kişiyi sinema salonlarına çekmeyi başardı.

Vizyona yeni giren Karlar Kraliçesi 4 ise 66.274 kişiyle açılışını gerçekleştirdi. James Cameron imzası taşıyan Alita Savaş Meleği ise 57.742 kişi tarafından izlendi. Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Bahse konu tüm rakamlar BoxOffice Türkiye’den alınmıştır.

Alita Battle Angel hayal kırıklığı yarattı