Organize İşler Sazan Sarmalı Netflix’e rağmen zirvede!

Organize İşler Sazan Sarmalı

Geçtiğimiz günlerde Netflix’e gelen ve sinema dünyasını birbirine katan Organize İşler Sazan Sarmalı, herşeye rağmen en çok izlenen film olmayı başardı.

Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu yazıp, oynadığı Organize İşler Sazan Sarmalı üçüncü hafta sonunda da en çok izlenen film olmayı başardı.

Hatırlanacağı üzere film geçtiğimiz günlerde Netflix üzerinden de gösterime girmişti. Organize İşler Sazan Sarmalı’nın daha vizyondaki ikinci haftasında Netflix üzerinden yayınlanması sinema dünyasındaki dengeleri değiştirdi. Bazı kesimler Yılmaz Erdoğan’a tepki gösterirken, bazıları ise destek çıktı.

Filmin Netflix’te gösterilmesi doğal olarak gişe rakamlarını da olumsuz etkiledi. Buna rağmen Organize İşler Sazan Sarmalı geçtiğimiz hafta sonu 359.464 kişi tarafından izlendi ve zirvedeki yerini korudu. Film toplamda 2.938.694 seyirciye ulaştı.

Geçtiğimiz hafta en çok izlenen filmler

Organize İşler 2’nin zirvede yer aldığı haftada vizyona yeni giren Hep Yek 3 Titrettin Beni 148.653 izleyici en çok izlenen 2. film oldu. Vizyona yeni giren bir diğer yerli yapım Bir Aşk İki Hayat 129.821 kişi tarafından izlendi ve kendisine 3. sırada yer bulabildi.

James Cameron’ın imzasını taşıyan Alita Savaş Meleği ise açılış haftasında beklentilerin hayli gerisinde bir performans ile 74.932 kişi tarafından izlendi.

Geçtiğimiz hafta en çok izlenen filmler listesinin son sırasında ise vizyondaki 2. haftasını da geride bırakan Lego Filmi 2 bulunuyor. Ülkemizde pek ilgi görmeyen animasyon filmi 64.186 kişi tarafından izlendi ve toplamda 170.778 seyirciye ulaştı.

Organize İşler 2 ortalığı karıştırdı